Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren: Bizim için içeride ve dışarda alınacak her puan önemli

TFF 1'inci lig takımlarından Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, 28 Ağustos Pazar günü deplasmanda karşılaşıcakları Yeni Malatyaspor deplasmanının zor olduğunu ancak takım olarak iyi hazırlandıklarını söyleyen Coşkun Zeren, "Bizim için içeride ve dışarda alınacak her puan çok önemli. Yeni Malatyaspor deplasmanına gideceğiz. İyi bir takım. Kolay maç yok. İlk haftalar zor olacak. İyi çalıştık. Karayoluyla Malatya'ya gideceğiz. Futbolcu kardeşlerimiz de teknik ekimizde bunun bilince. Umutluyuz. Güzel maç olacak. Arkadaşlar oynadıkça tecrübelerini arttıracak" dedi.

İVANOV'A BAŞARILAR DİLİYORUZ

Eski futbolcuları Galin Stefanov İvanov'a kulüp olarak başarılar diyen Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Geçtiğimiz Perşembe Samsun'daydı. Bir iki eksiklikler vardı anlaşmada, onlar tamamlandı. Cuma günü kontrolden geçti. Çünkü geçmiş dönemde sakatlığı vardı. Resmi rapor bize Cumartesi günü geldi. Pazartesi günü maçtan sonra da problem yoktu. Ama bazen bazı transferler çok kolay gözükür ama olmaz. Bazılarında zor gözükür bir günde biter. İvanov transferi için bizim açımızdan bitmemesi için bir sıkıntı yoktu ama bazen olmayınca olmuyor. Kamuoyunda çıkan haberlerin aslı yoktur. Biz kendisine başarılar diliyoruz. Önemli ve iyi bir oyuncuydu. Büyütecek bir durumu yok. İvanov konusu bizim için kapandı" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.