Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

Samsunspor taraftarları kulübe destek vermek için SMS göndermedi
banner852

SAMSUNSPOR Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, hazırladıkları proje ile gönderilecek her SMS'le kulübe 5 TL gelir elde etmeyi planladıklarını ancak, yılda sadece 935 SMS gönderilince sadece 4 bin 675 TL gelir elde edebildiklerini söyledi. Ateş, "Bu acı bir durumdur" dedi.

TFF 1'nci lig takımalarından Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, ligin 5'nci haftasında yarın deplasmanda karşılaşacakları Boluspor karşılaşması ve kulübün geçen yıl başlattığı SMS kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulundu. SMS kampanyasında 4 bin 675 TL gelir elde ettiklerini belirten Ateş, bir takım projeler üreterek, uygulamaya geçirmeye çalıştıklarını, yönetimin bu çabalarının kamuoyu ve taraftar desteği olmadığı sürece amaca ulaşılamadığını söyledi. Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, buna örnek olarak SMS projesini anlattı. Ateş, "SMS başına kulübümüze 5 TL gelir elde edecektik. Ne yazık ki 935 SMS'te kaldı. Yani 4 bin 675 TL gelir elde ettik. Bu bir senelik SMS geliridir. Bu acı bir durumdur. SMS kampammpanyamız halen devam ediyor" dedi.

Yarın deplasmanda oynayacakları Boluspor maçından güzel bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Boluspor iyi bir takım. Genç oyuncularımız takıma uyum sağlamaya başladı. Bolu'ya daha ümitli gidiyoruz. Galibiyet almak istiyoruz. Bu deplasmandan puanlarla dönmek istiyoruz ve bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Yarın saat 17.00'da Boluspor'la karşılaşacak olan Samsunspor, bu sabah karayoluyla Bolu'ya hareket etti. Samsunsporlu kadronun bu akşam Boluspor tesislerinde ter idmanı yaptıktan sonra kampa girecek.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876