Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Samsunspor Teknik Direktörü ​ Çapa`dan  Açıklama
banner852

Aldıkları galibiyetlerin üzerine seri galibiyetler eklemek istediklerini belirten Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, “Her 2 takım adına çok önemli bir maçtı. 2 takım da sezona şampiyonluk hedefi ile başladı.

Bizim de rakibimizin konumu da taraftarın beklentisine cevap vermiyordu. Onların avantajları, son haftalarda birbiriyle oynayan çok oyuncuları vardı. Bizim ise sakat futbolcularımız vardı. Sistem değişikliğine gittik. Çift forvet oynadık ama ilk devre bunu iyi değerlendiremedik. Çok fazla telaşlı oynadık ve gereksiz top kaybı yaptık. Beklentimizin altında kaldı. Stoperlerimiz ilk defa bir maçta yan yana oynadı. İkinci devre yaptığımız değişiklikler ile baskı kurmayı istedik. Bu baskıyı kurduk ve 1-0 öne geçtik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kendi kendimize baskı oluşturduk. Bu da rakibin işini kolaylaştırdı. Oyunun son kısmında çok fazla geri çekildik ve gereksiz fauller yaptık. Karşılaşmanın temposu genel olarak çok yüksekti. Güzel bir galibiyet oldu.

Milli takım arasına galibiyetle girmek sevindirici. 14 gün bir zamanımız oldu. Antalya’da 10 günlük bir kampımız olacak. Aranın ardından seri galibiyetler alarak, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876