Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Samsunspor teknik patronu açıklama yaptı

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 4-1 kazanılan Ankara Keçiörengücü maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Samsunspor'daki en mutlu günlerinden birinin bugün olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “Geldiğimde bana güvenseler de kafalarında belki de soru işaretleri vardı. Bütün sezon taraftarlarımıza maça gelin çağrısı yaptım. Tribünler ilk kez bugün tıklım tıklım doldu. Çok güzel bir duygu. Bu stadyuma şampiyon takımın teknik direktörü olarak çıkmak çok güzel bir duygu. Hayallerinin peşinden koşan Başkanımız Yüksel Yıldırım'a bana güvenip bu görevi verdiği ve benim için büyük bir mutluluğun kapısını açtığı için teşekkür ediyorum. Görevimi layığıyla yapmanın huzuru içindeyim” dedi.

Konuşmasında taraftara seslenen Hüseyin Eroğlu, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Şampiyon bir takımın ciddiyeti içinde oynadılar, şampiyonluk garanti olmasına rağmen ellerinden gelenin yine en iyisini yaptılar. Yine taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Önümüzdeki sezon, sonuçlar ne olursa olsun, tribünler iyi anda kötü anda destek olsun. Futbol taraftarlarla omuz omuza çok daha güzel. Bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, Ramazan Bayramımızı ve şampiyonluğumuzu kutluyorum. Türk futbolunun kurtuluşu 100. yılda da Samsun'dan başladı. Hayırlı olsun. Ankara Keçiörengücü’ne önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.