Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Samsunspor' u zor günler bekliyor !

Gidişatın çok iyi olduğunu söylemek şu an için tam bir hayalperestlik olur ! Kaldı ki öyle diri ve öyle güzel ve pozitif futbolcular var ki; insanın " keşke bu futbolcu bizde olsaydı " diyesi geliyor!

Dün ( Pazartesi akşamı ) oynanan Kocaelispr- Beypiliç Boluspor maçını izledim. Futbol resitali gibi geçen nefis ve seyir keyfi zirve yapmış bir maçtan söz ediyorum. Boluspor; gerek yerli gerekse de yabancı futbolcuları; inanmışlık , hücum, taktik, fizik ve kondisyon olarak; çok güzel ve akılda kalıcı bir oyunn sergiledi ve deplasmanda haklı bir galibiyet aldı.

Kocaelispor da mağlup olmasna rağmen, çok güzel bir oyun sergiledi fakat galibiyete ve maça daha çok motive olan Beypilç Boluspr, deplasmanda nasıl futbol oynanması gerektiğini herkese gösterdi.

Yılport Samsunspor'da, Keçiörengücü maçında oyuna giren Tallo'nun daha oyuna girmesyle; sakatlanıp çıkması da zihinlerde soru işaretleri uyandırdı. Daha iki üç pas bile yapmadan oyuncunun sakatlanmas bir hayli düşündürücüydü.

Demek istediğim; bizim bu futbolla bırakın ilk 2' yi; ilk 6 da bile bir hayli zorlanacağmız açıkça görülüyor. Peki; niçin böyle oluyor? Bu futbolcuları kimler hangi kriterlere bağlı olarak alıp Samsun'a getiryor ? Yazık değil mi bu takıma ?

Başka Yüksel Ydırım daha ne yapsın, scot ekibi alın diyor Başkan Yıldırım da alıyor, işin teknik boyutu ise scot ekibi ile teknik direktöre kalmış. Ne yazı ki her maçta tutuk, göze hoş gelmeyen ve bizi doyuramayan maçlar izliyoruz ! Sadece Balıkesir maçnda genelde iyiyidik ama o maçta bie rakibe çok pozisyonlar verdik.

Asıl mücadele; ligdeki güçlü takımlara karşı olan mücadeledir. Kaldı ki o az önce sözünü ettiğimiz Balkesirspor, İstanbul deplasmannda; ligin güçlü ekiplerinden Tuzlaspor'u 2-0 ile geçmiş iken; biz Ankara'da Keçiören karşısında beraberlik golüne bin zahmet ve Yasin'in yeteneği ve güzel futboluyla ulaşabildik ama bu sonuç, deplsmanda 2 pan bıraktrmış oldu bize !

Yine bir Ankara derbisinde; Gençlerbirliği- Ankaragücü maçında; Ankaragücü futbolun nasıl oynandığını bizlere gösterdi! 11 inanmış futbolcu; Gençlerbirliği'ni 3 golle ve rahatça geçip, Ankaragücü'nü 23. Hafta sonunda, 48 puanla zirveye taşıdı.

Artık bu saatten snra ; Samsunspr'n kaybedeceği her puan ya da puanlar; hanemize eksi olarak yazılacaktr ki; takım buna asla müsaade etmemelidir! Dişe diş, kora kor bir mücadele ortaya koyamazsak; kendimizi hiç ummadığıız bir anda dışarda buluruz!

Herkes takımın başarısı için odaklanmalıdır, yoksa sadece Nurullah ile, sadece Fofana ile, sadece Tomane ie ve diğer bazı futbolcuların şahsi gayreteri ile bu başarının gerçekleşemeyeceği de gün gibi ortadadr.

Ylport Samsnspor'a başarılar diliyoruz.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.