Öne Çıkanlar trafik kazası diyarbakır
banner798

Samsunsporlu futbolculara prim dopingi
banner852
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kayyum heyeti başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, takımın ligde kalması halinde futbolculara 1 milyon lira prim dağıtılması yönünde karar aldıklarını açıkladı.

Karayılmaz, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde 35 ve 37 puanı bulunan takımların halen küme düşme potası içinde yer aldıklarını söyledi.

Son iki maçlarını kazanarak 41 puana ulaşıp, ligde kalacaklarına inandığını dile getiren Karayılmaz, "Futbolcularımıza kümede kalmaları halinde 1 milyon lira prim dağıtacağız. Kümede kalmak adına önümüzdeki ilk engel, Giresunspor maçı. İki Karadeniz ekibi, derbi gibi bir karşılaşmada mücadele edecek. Bu maç bizim için hayati derecede önem taşıyor. Futbolcularımıza maç öncesi ve sonrasında sürekli psikolojik destek veriyoruz. Bu maçı kazanabileceklerine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Karayılmaz, Beşiktaşlı Pepe'nin Fenerbahçe derbisinde gördüğü direkt kırmızı kart sonrası 1 maç ceza aldığını örnek göstererek, "Bizim oyuncumuz da Eskişehirspor maçında kasti bir hareket yapmadı ama kırmızı kartla cezalandırıldı ancak 2 maç ceza aldı. Onun cezasının da 1 maça indirilmesi için Tahkim Kuruluna müracaat ettik. Umuyoruz Çağrı Ortakaya'nın da cezası 1 maça indirilir." değerlendirmesinde bulundu.

Sakatlığı bulunan oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren Karayılmaz, "Jonathan Ayite, Davy Claude Angan ve Ufuk Budak'ın sakatlıkları geçti, takımla çalışmaya başladılar. Ahmet Burak Solakel'in durumu halen belirsiz, oynayıp oynamayacağına maç günü teknik direktörümüz karar verecek." diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, 28 Nisan Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Besim Durmuş yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, kısa pas ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Sakatlığı bulunan Ahmet Burak Solakel, takımdan ayrı koştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876