Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Yılport samsunspor' a sahip çık!

Keşke bu sözlerimde yanılsaydım da Yılport Samsunspor; bu farklı mağlubiyeti yaşamasaydı.. Ancak; futbol böyle bir şey işte! Yâni deplasmanda kazanırsın veya berabere kalırsın ama bir bakmışsın kendi evinde şok mağlubiyet almışsın !

Şimdi şunu anlayabiliyoruz: Bu takımda kovid- 19 nedeniyle önemli birkaç futbolcu yer alamadı. Haliyle; Ertuğrul hocamız da elindekileri sahaya sürdü. Yâni imkân meselesi bu biraz da. Tamam; İstanbulspor bizi evimizde, 3 golle mağlup etti. Zaten bu takımın kumaşı, kalitesi belliydi.

Oynadığı maçlarının bazısını tv' den izledim ve bu takımın bu sezo belki de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu anladım, tabi ilerde bu düşüncelerimi yanıltmazsa; zirâ her maçın havası ve atmosferi farklıdır .

Yılport Samsunspor Teknik Dirktörü Ertuğrul Sağlam hocamız " Sadece maçı kaybetik ama inancımızı kaybetmedik " şeklinde yorum yaptı. Çok doğru; bir maç, birkaç maç da kaybedilebilir ama eğer bir takım inancını, ruhunu ve özgüvenini kaybederse, işte orada biraz durup düşünmelidir !

Henüz yolun başındayız; bu dereden daha çok sular akar, akacaktır da ancak biz şimdiden; takımın aldığı veya alacağı birkaç kötü sonuç karşısında; herşey burada bitti, burada biter deyip de takımı kaderiyle başbaşa bırakıp, işin içinden sıyrılmak da bir Samsunluluk karakteriyle hiç de bağdaşmaz !

Önemli olan; takımının sadece iyi değil kötü veya zor gününde de yanında olabilmektir. Yoksa; ona buna saldırmakla, kırıcı ve yapıcı olmayan sözler sarfetmekle, bu işler hemen öyle birden düzelmez. Zirveye oynayan bir takıma her daim manevi destek şarttır. Ertuğrul hocamızın elinde sihirli bir değnek de yoktur ama onda güzel bir bilgi, tecrübe, yetenek ve kalite vardır.

Biz; bir iki mağlubiyeti nedeniyle, bu takıma desteğimizi geri çekersek, kim sahip çıkacak ? Bir ve beraber olmamız şarttır. Aksi halde; bu takımı daha da zor günler bekler ! Sen, ben değil " BİZ " düşüncesiyle hareket etmezsek, destek vermezsek ve her maçtan sonra takımı yerden yere vurmaya kalkışırsak; zaten başarı da beklemeyelim.

Gün; birlik, beraberlik günüdür. Taraftarlar kadar; yerel basının da bu konuda, daha dikkatli, duyarlı ve olumlu yaklaşımları da çok önemlidir.

Son sözüm; Yılport Samsunspor; inşallah salı günkü Eskişehirspor maçında, üzdüğü taraftarlarının gönlünü, elde edeceği bir galibiyet ve güzel oyunla telâfi edecektir inşallah !

Yılport Samsunspor' unuza başarılar diliyorum.

Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.