banner798
Stat yapımı Sele Sepeti bekliyor…

Bafra Belediyesi her sene düzenlediği gibi bu senede Sele Sepet’e özel programlar düzenlemeye devam ediyor. Ramazan ayının 14. gecesi geleneksel hale getirilen Sele-Sepet gecesi şenlikleri Bafra Şehir Stadında olacak.

O güne has sanatçının adı değişti.

Burada şuna değinmek isterim. İlk olarak adı afişlere kadar basılan şehrin hemen hemen heryeri Gökhan Tepe’nin afişleri ile Bilbortlara kadar taşınmasının ardından Gökhan Tepe'nin gelmemesi , halk tarafından hoşnut olarak karşılanmadı. Çünkü bir diğer sanatçı ismi gündeme alınarak Belediye tarafından Gökhan Tepe yerine Ferhat Göçer’i getirilmeye karar verilmesi aynı şekilde şehrin her yerinin Ferhat Göçer’in afişleri ile süslenmesi akıllarda değişik soru işaretleri bıraktı… Bizler kimin gelmesi hakkında tabiî ki karar veremeyiz. Ama, Gökhan Tepe’nin gereksiz bir şekilde reklamlarla süslendikten sonra gelmemesi ,diğer bir sanatçı Ferhat Göçer’e de aynı şekilde reklam bütçesi ayrılmasından rahatsızlık duyduğumuzu halkın sesi olarak belirtiyoruz. Organizasyon hatası Belediye’nin Reklam Bütçesine zarar vermiştir.Bu şekilde tasarrufsuzluk rahatsız verici gözükmektedir.

Belediye Alkışlanmalıdır!!! Ama…

Ramazan Ayının 14.gecesini geleneksel hale getirip Sele Sepet gecesi olarak kutlayan bir belediyeyi alkışlanmalıdır. Yalnız, seçilen yer ise sanatçı tercihinin değişmesi gibi tamamen eleştiriye açık olmuştur. Bafra Belediyesi bu şenlikleri Bafraspor’un 3.Ligde oynayacağı bir statta yapılmasını planlayan zihniyet çok yanlış bir durum içindedir.1930 Bafraspor bilindiği üzere 3.lige çıkmıştır. Onun için TFF’den gelen federasyon yetkilileri şuan ki stadın profesyonel ligi kaldırmayacağını düşünüp stadın bakımlarının yapılmasını istemiştir. Bu haberi de bizi takip eden okuyucularımız iyi bilir. TFF aynı şekilde stadın onarılması içinde Bafraspor’a maddi anlamda destek vermiştir. Oysaki yapılacak büyük tadilatı da TFF karşılıyor.Gelin görün ki,Şenlik olacağı için halen stada çivi çakılamıyor.

Başka yer mi yok?

Stadın 3.lige kadar hazırlanmasının gerektiği bir zamanda böyle bir tutum içine giren belediye acaba hangi zihniyetle burada şenlikleri yapma kararı aldı. Oysaki stadın çimleri kurumuş ve zemin tamamen taş kesilmiştir. Tribünlerde ise otlar 1 adam boyunu geçmiştir. Stadı çevreleyen beton zeminin boyaya ihtiyacı vardır. Stadın iç tesislerinin hepsinin elden geçmesi gerektiği bir zamanda stadın Bafra Belediye Tarafından şenliklere açılmasını biz normal karşılayamıyoruz. Uzun bir 3.lig maratonuna bu stadın bu şartlar altında yetişemeyeceğini de düşünüyoruz. Vatandaş sormaz mı, Yeni Kent Meydanı’nı niye yaptınız? Diyerek sizleri eleştirmez mi?Daha önceleri burada Selesepet günü yapılıyordu...Yeni kent meydanı olmadan önce de burada yapılmıştı.

Sanatçıyı değiştiniz, Yeri de değiştirin!

Bizler akıl vermek adına değil özgür düşünen bir basın olarak, nasıl ki sanatçı değişikliğinde normal karşılamak düşüncesine kapıldıysak, yetkililerin yer değişikliğini normal karşılayacağız. Yoksa Şenlik için geçen günlerde Bafraspor için çok geç kalınmış olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.