banner798
Bir önceki yazımızdaTarih yazmak fırsatı herkese gelmez. Herkese nasip olmaz. Bir şehrin tarihine altın harflerle yazılmak, unutulmamak demektir. Bir ömür boyu taşınacak bir gurur demektir. O şehrin hemşerisi olmak, o şehirde kapılarının her zaman ardına kadar açılacak olması demektir.” Duygu ve düşüncelerini dile getirmiştik.

Yazılacağına inandığımız tarihin artık günüde yeri de belli oldu. 29.Nisan.2012 Pazar günü Tokat Gaziosmanpaşa şehir stadında saat 14.30’dan itibaren Teknik kadromuz, futbolcularımız, taraftarımızla bu tarihi yazmaya başlayacağız.

Yine bir önceki yazımızda
Tabii ki o maça gelene kadar tüm Bafralılara düşen önemli görevler var. Bu görevler yazılacak olan tarihin de önsözünü oluşturacaktır. Bafra’nın içinde ki ve dışında ki herkes tüm Bafralılar ve Samsunlular bir seferberlik ilan etmelidirler. İlçe halkı olarak esnaflarımız, iş adamlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz kısacası hepimiz İlçemizi kırmızı siyah bayraklarla süslemeliyiz. Başarı dilekleri olan pankartlar asmalıyız.” Temennisinde bulunarak bir çağrı yapmıştık.

Bu çağrımız karşılıksız kalmadı. Bafra takımımızın bayrakları ile süslendi. Bafra halkına, kurumlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.


Şimdi yeni bir çağrı daha yapıyoruz:

29.Nisan 2012 Pazar günü saat 14.30.da Tokat Gaziosmanpaşa şehir stadında olalım. Stadı biz dolduralım. Kırmızı siyah bayraklarımızla tribünlerde coşalım. Hakemin bitiş düdüğüne kadar sadece durmaksızın takımımızı destekleyelim. 12. Hatta 13. Adam biz taraftarlar olalım. Rakip takım ve Tokat bizi hayranlıkla izlesin ve onlarında seyirci desteğini yanımıza alalım.

Bunu yapmak için:

Çevre il ve ilçeler dahil ne kadar otobüs varsa bugünden tezi yok ayarlayalım. Bafra Şoförler odamızın başkanı ve minibüsçüler dernek başkanımızla hemen temasa geçelim. Alparslan Türkeş Parkı yanında ki fuar alanında tüm araçlarımız yer alsın. Orada tüm araçlarımız kırmızı siyah kuşaklarla süslensin. Camlarında Şampiyon 1930 Bafra spor yazıları yer alsın. Belli bir saate maça gidecek olanlar için buradan araçlarımız kalksın. Bu organizasyon en düzenli şekilde yapılabilir ve yapılmalıdır. Maça gitmek isteyip de gidemeyen tek taraftarımız kalmasın. Ayrıca özel araçları olan insanlarımız o gün özel araçlarını süsleyerek müsabakaya gelmelidirler.

Buradan Bir çağrı daha yapıyoruz:

Samsunsporumuz süper ligden düştü,  ilimizin diğer temsilcisi Çarşamba spor 3.ligden düştü. Bizi futbolda sevindirecek tek takımımız var. O takımda Bafra’nın, Samsun’un takımı 1930 Bafraspordur.
 
Bu nedenle o gün stada:

Gençlik ve spor Bakanımız Suat Kılıç Bey’i
İlimizin milletvekilleri;
Sayın Ahmet Yeni
Sayın Prof. Dr. Tülay Bakır Hanımefendi,
Sayı Eski Bakanımız Mustafa Demir
Sayın Cemalettin Şimşek,
Sayın Prof. Dr. Haluk Koç
Sayın Cemal Yılmaz Demir,
Sayın Çağatay Kılıç,
Sayın Ahmet İhsan Kalkavan
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz,
Atakum, Canik, İlkadım Belediye Başkanlarımız,
Bafra’mızın 4 belde Belediye Başkanı
Samsunumuz tüm ilçe ve belediye başkanları
Samsun’un tüm il genel ve belediye meclis üyeleri,
Bafra Kaymakamımız,
Garnizon Komutanımız,
Başsavcımız, ağır ceza resimiz hâkim ve savcılarımız,
Siyasi partilerimizin başkan ve yöneticileri
Ticaret, ziraat, esnaf sanatkarlar, borsa, şoförler odalarımız dahil tüm oda ve derneklerimizin başkan ve tüm yöneticileri,
İşadamlarımız, esnaflarımız,
Sivil toplum örgütlerimiz
Samsun ilimizin tüm protokolleri,
TFF Samsun Bölge Müdürümüz Sayın İbrahim Güven,
TFF Temsilciler Kurulu üyesi Sayın Şener Aydın,
TFF Samsun İl temsilcimiz Hasan Özbulut,
TÜFAD Başkanımız
Tüm Samsun dernekleri,
Tokatta okuyan tüm üniversiteli öğrencilerimiz,
Bafra ve Samsun dışındaki tüm hemşerilerimiz,
Samsunlu tüm spor kulüpleri başkan ve yöneticilerimiz,
Samsun Hakemler derneğimiz ve tüm üyeleri,
Samsun spor kulübümüzün başkan ve yöneticileri,
Samsun sporun cefakâr ve ateşli taraftarları ve taraftar grupları,
Samsunumuzun çok değerli basın mensupları

Kısacası 55 plakanın tüm unsurları bir ve beraber olmalı, kenetlenmeli mümkünse hepsinin ismine bizzat davetiye çıkarmalı, telefonlarla yetkililerimiz tarafından aranmalıdır. Bunlar yapılmasa bile bu yazımızı okuyan herkes birbirine bu kenetlenme ve stat da olma çağrımızı duyurmalıdır. Bu inanılmaz bir sinerji oluşturacaktır. Yukarıda saydığımız pek çok oda ve derneğimiz, kurum ve kuruluşlarımız, iş adamlarımız belli bir sayıda aracı taraftarlarımız için kaldırma maddi sorumluluğunu da üstlenmelidir.

Bütün bunlar için ne yapılması gerekiyorsa top yekûn bir seferberlik başlatılarak yapılmalı. Herkes elinde her imkânı seferber etmelidir.

29 Nisan Bafra’nın ve Samsun’un tarih yazma günüdür. Bu günde hep beraber olalım. Bu günde eşlerimiz ve çocuklarımız orada olsun. Tam bir şölen yaşayalım ve yaşatalım. Mehter takımımız, davul zurnalarımız orada olsun. Hep beraber tarih yazalım ve buna şahit olalım.

Bir 14 yıl daha beklememek için her şeyin tedbirini alalım ve Tokat şehir stadını hınca hınc biz dolduralım.

Bu fırsatı kaçırmayalım,

Davet edildik edilmedik diye bakmayalım,
Kırgınlık küskünlük her ne varsa bir kenara bırakalım,
Çünkü söz konusu olan Bafra’mız ve bizim takımımızsa gerisi teferruat dahi olmadığını biliriz.

Konu Bafra olunca hepimiz için akan suyun durduğunu biliriz ve bunu defalarca gösterdik. Yine göstereceğinize inanıyoruz.
Bizler teknik kadromuza ve futbolcularımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz.

Ve onlara şunu söylüyoruz:

150.000 Bafralı sizleri sokaklarda balkonlarda binlerce araçla karşılamak, için sabırsızlıkla bekliyor. 3.lige çıktığımızda bizim tanıdığımız Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin ne yapılması gerekiyorsa tereddütsüz yapacak bir kişiliktir.

Haydi

 Bizleri sevinç gözyaşlarına boğun,

Haydi

Bafra’nın Tarihine altın harflerle geçin,

Haydi

Sizde var olan ve ilk günden beri tereddütsüz inandığımız Kalitenizin, erdemliğinizin, adamlığınızın, güzelliğinizin destanını yazın Çünkü Sizler Kahramanlarsınız….
Unutmayın ki binlerce insan olarak: Biz sizleri görmeden de tanımadan da seviyoruz. Saygılarımla 

A.D

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.