Öne Çıkanlar Haluk Bülbül Doluluk oranı
banner797

Cartoonito Kuşağı

En sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network’ün okul öncesi çocuklara ve ailelere hazırladığı Cartoonito Kuşağı, yepyeni çizgi filmlerle yenilendi. WarnerMedia Türkiye, Orta Doğu, Yunanistan ve Kıbrıs Çocuk Programları ve Yayın Direktörü Zümrüt Pakoy, “Yenilediğimiz Cartoonito Kuşağı’ndaki çizgi filmlerle okul öncesi çocuklara yaratıcılığı, nezaketi, özgünlüğü, merakı ve cesareti anlatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Eğlence ve kahkahanın adresi Cartoon Network’ün, yepyeni çizgi filmlerle yenilediği Cartoonito Kuşağı hafta içi her gün 10.00 – 13.30 arasında çocuklarla buluşuyor. Yeni çizgi film Thomas ve Arkadaşları, Paw Patrol, Harika Kanatlar, Maşa ile Koca Ayı, Cesur Köpek Pat gibi çocukların keyifle takip ettiği çizgi filmlerin yanı sıra yıl boyunca birçok farklı yeni çizgi film Cartoonito Kuşağı’nda çocuklarla buluşmaya devam edecek. 

“Çocuklara empati kurmayı, hayal güçlerini kullanmayı öğretmeyi amaçlıyoruz”

WarnerMedia Türkiye, Orta Doğu, Yunanistan ve Kıbrıs Çocuk Programları ve Yayın Direktörü Zümrüt Pakoy, “Cartoon Network’te okul öncesi çocuk ve aileleri hedeflediğimiz yenilenen Cartoonito Kuşağı ile çocuklara hayal güçlerini kullanmaları için ilham vermeyi ve her çocuğun benzersiz potansiyelini desteklemeyi amaçlıyoruz.  Aynı zamanda da çocuklara eğlenirken öğretmeyi de hedefliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cartoonito
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.