Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

McAfeeçözümlerini Türkiye pazarına sunacak

Bilgisayar, yazılım ve donanım ürünleri başta olmak üzere, 30 yıldır bilgi teknolojileri ürünlerinin dağıtımını gerçekleştiren Penta Teknoloji; McAfee’nin bireysel ve küçük işletme ürünlerinindağıtımından sorumlu olacak.

Penta Teknoloji,bünyesindekiyaygın dağıtım ağıylaMcAfee’nin dijital güvenlik çözümlerini bireysel ve küçük işletmelerin içinde bulunduğu geniş bir tüketici kitlesineulaştırmaya hazırlanıyor.

ÖzellikleCOVID-19sürecinde alınan fiziksel önlemlerdoğrultusunda,uzaktan çalışma/öğretim/eğitimin yaygınlaşmasıylaevlerde internet kullanımıvebu süreçlerebağlı olarak güvenlik sorunlarında görülen artışsiber güvenlik ürünlerine olan ihtiyacı dafazlalaştırdı.

Tüketicilere, kurumlara, küçük ve büyük işletmelere, gelişmişgüvenlik çözümleri sunan McAfee, bireysel ve küçük işletmelerin kullanımları için tasarlanan ürünlerin dijital lisanslarının dağıtımı için Türkiye’de ilk kezPentaTeknoloji ile iş birliği yapacak.

“PentaTeknoloji olarak ürün portföyümüzü güçlendirdik”

McAfee ile yapılaniş birliğinden dolayıoldukça memnun olduklarını belirtenPenta Teknoloji Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Erünsal, “Penta Teknoloji olarak en büyük hedefimiz iş ortaklarımıza katma değerli, uçtan uca çözümler sunmak. Cihazlardan buluta güvenlik çözümleri sağlayanMcAfee ile başlattığımız iş ortaklığımız sayesinde,ürün portföyümüzü güçlendirirken; bayilerimize de McAfee güvenlik yazılımlarını Penta Teknoloji güvencesiyle müşterilerine sunabilecekleri bir satış kanalı açıyoruz. Farklı ölçek ve iş alanlarındaki müşterilere yaygın bayi kanalımızla temas ederek, McAfee’nin Türkiye’deki pazar payını güçlendirmeyi ve lisanslı abone sayısını artırmayı amaçlıyoruz”dedi.

“PentaTeknoloji ile geniş kitlelere ulaşacağız”

McAfeeEMEA Bireysel ve Küçük İşletme Direktörü Alexander Salvador ise,“Penta Teknoloji’nin geniş dağıtım kanalı McAfee güvenlik çözümlerimizinyaygın kitlelere ulaştırılmasını sağlayacak. Bizler de kullanıcıların tehlikeli web sayfaları, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş gibi günlük aktivitelerinde siber suçlulardan korunması için çalışacağız. Türkiye’nin öncü teknoloji dağıtıcısı Penta Teknoloji’nin dijital ürün dağıtım yetkinliğiyle daha çok kullanıcı ve iş yerine güvenlik çözümlerimizi ulaştırmayı hedefliyoruz. Şirketimizin sloganı “Together is power”da olduğu gibi, bu iş birlikteliğinin bizi pazarda daha güçlü hale getireceğine inanıyoruz” diyerek, yapılan anlaşmadan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Penta Teknoloji Hakkında


1990 yılında temelleri atılan Penta Teknoloji, bugün en gelişmiş küresel ve yerel teknoloji ürünlerinin dağıtımını hızlı, güvenli ve kusursuz şekilde gerçekleştiren, Türkiye’nin lider katma değerli teknoloji dağıtıcısı şirketlerindendir. Bugün 40’ı üzerinde küresel markanın Türkiye dağıtıcılığını yapan Penta Teknoloji, katma değerli dağıtıcı olma ve dijitalleşme yönündeki inovatif yatırımlarıyla öne çıkıyor. Penta Teknoloji, sahip olduğu teknolojik altyapı, operasyonel verimlilik, finansal çözümler, güçlü tedarik zinciri yönetimi ve katma değerli hizmetleriyle iş ortaklarını daha verimli, karlı ve rekabetçi hale getirecek projeler geliştirerek bayi kanalını güçlendirmeye devam etmektedir. 2011 yılında teknoloji dağıtımında önde gelen isimlerden Mersa Sistem ile stratejik ortaklık yaparak Yıldız Holding bünyesine katılan Penta Teknoloji, 2012 yılı sonunda Mersa Sistem ile Penta Teknoloji adı altında birleşmiştir. Penta Teknoloji, sektör liderliği hedefi ve katma değerli dağıtıcılığa yatırım yapma stratejisi doğrultusunda, 2013-2017 yılları arasında, Medyasoft, Ekip Elektronik, Beyaz İletişim, Sayısal Grafik ve Exper Bilgisayar’ı bünyesine katmıştır. Penta Teknoloji bugün, Türkiye’nin 3. büyük bilişim şirketidir.

McAfee Hakkında

Öncü bir siber güvenlik şirketi olan McAfee, tüketicilere, küçük ve büyük işletmelere, kurumlara ve hükümetlere gelişmiş güvenlik çözümleri sunmaktadır. McAfee'nin güvenlik teknolojileri, ev kullanıcılarının ve işletmelerin sıradaki kötü niyetli saldırı, virüs, zararlı yazılım ve diğer çevrimiçi tehdit dalgasından bir adım önde olmalarını sağlayan McAfee Global ThreatIntelligence tarafından desteklenen benzersiz, öngörülü bir yetenek kullanır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.