banner867
Türkeş Parkı’na Sıra Ne Zaman Gelecek
 
Konun özeti Alparslan Türkeş Parkı…
 
Yayın Ahlakımız Bu…!
 
www.BafraGazetesi.com internet yayıncılığımız da geçmişten bu yana yakinen takip eden okuyucularımız çok iyi bilirler…Bizlerin yayın ahlakı içerisinde,bir haber karşılığında, şantaj,rüşvet yâda çıkar amaçlı haberler yapmadığımızı… Aynı zamanda ise “Tarafsız, Güvenilir ve Doğru Haberin Tek Adresi…” olarak vatandaşın yararına olabilecek haberlerimizde kişilerin özlük haklarına, rencide etmedik. Uğraşlarımız kişilerin huzurlu, sağlıklı ve güvenilir bir yaşam koşulları yaratılması adınadır.
 
Biz Bu Haberi Daha Önce Yapmıştık!

Ama görüyoruz ki, bizler Bafra’mız adına uğraş verdikçe, eleştirilerimizi artırdıkça, birileri, bizim verdiğimiz uğraşı görmemezlikten geliyor. İşte Tarih 15 Mayıs 2010,Haber başlığı işe şu;”ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI`NIN HALİ NE OLACAK?”dediğimiz de çok tepki almıştık… Bizi yakından takip eden okuyucularımız ve konun asıl muhatapları da bu konuyu daha önce gündeme getirdiğimizi iyi bilirler.
SIRA NE ZAMAN TÜRKEŞ PARKINA GELECEK…

www.BafraGazetesi.com olarak yapmış olduğumuz haberlerde tamamen vatandaşlarımızı düşünmüştük. Bizler bu haberi gündeme getirdiğimiz zamanda, Başkan Zihni Şahin gereken önlemleri alıp Çevre düzenlemesini yaptırıp, gereğinin yapılacağının sözünü vermişti. Her şey sıra ile diyen başkan ne oldu da halen düzenleme yapmadı yoksa Yapıldı mı? Kısmi olarak yapıldı. Çevre düzenlenmesinde başkan ZİHNİ ŞAHİN sadece duvarları kırdırıp, tekrar alçak duvarlar ördürdü. Oyun parkı alanına kavukçuk zemin yapıldı aradan 2 yıl geçti ama halen parka yatırım yok.
İki Sene Geçti… Parkın Güzergâhı İşlek

Ne yazık ki aradan iki sene geçmesine rağmen ALPARSLAN TÜRKEŞ PARK’ına bu sene ve ondan önceki sene bir çivi bile çakılmadığını gördük ve gözlemledik. Ne yazıktır ki, ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI’nın konumu itibariyle çok değerli bir yerde olduğunu, yetkililer gözlerinden kaçırıyorlar. O zaman tekrar hatırlatmakta fayda var,”Parkımız, Atatürk Bulvar’ının hemen başında, arkasında ise Adliye Sarayımız, hemen ilerisinde Yeni Yapılan Meydanımız var. Bafra Terminaline ve çevre köylerimize kalkan duraklara çok yakın olan bir yerde, her şeyi bırakalım ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI Bafra’nın merkezinde dir. Bu park tüm olumsuzluklara rağmen, gözden kaçıyorsa, ya da birileri tarafından kaçırılıyorsa…  Artık birilerinin dur demesi gerektiğini düşünüyoruz. “Nasıl olsa bir ay sonra kış gelecek bu konuyu da bu şekilde atlatırsınız sizler…” diye mi düşünüyorsunuz,bizlerde bunu anlamıyoruz. Yada secim arifesin de yapılıp oy kazanmak isteyen zihniyetlerin önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyoruz.
Parka Siyaset Bulaştı!

www.BafraGazetesi.com olarak bizler biliyoruz ki,belediyenin birimleri içerisinde bu işlerle uğraşan müdürlükler var.Ama nedense buradaki yetkili arkadaş bunu bilmiyor.Başkanımız Zihni Şahin’de Bafra sokaklarında hiçbir şekilde gezmiyor da buraları görmüyor…Bizler ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI’na SİYASET KARIŞTI’nı söylediğimizde tepkiler alıyorduk. Ama malesef ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI’nın durumunu gördükten sonra bir kez daha bu teze ulaştık… Evet, parkımıza “SİYASET BULAŞMIŞTIR.
Nerede Modern Çevre…

Hani diyorlar ya Bafra modern bir görünüm olacak, Hani diyorlar ya Bafra’nın çevresi değişecek… Ya siz kimi kandırıyorsunuz… Neyin peşindesiniz, siz daha burnunuzun ucundaki parkı görmüyorsunuz da neyi değiştireceksiniz. Sizler önce elinizdeki olana sahip çıkın, makam sahibi vatandaş değil mi? Sonra yolda gezen Vatandaş, kızarda bu kelimeleri sizlere kullanmazlar mı? Soruyorum size hey gidi yetkiliyiz diye ortalıkta gezen, yetkili kişiler. Nerdesiniz? Hani nerede modern Bafra… Nerede çevre… İnatlaşmayı bırakın Bafra’yı sahiplenin…
Muhalefet Ne Yaptı!

Şimdi birde muhalefet olan arkadaşlarımıza bakalım, AK-Parti belediye seçimlerini iktidarın gücü ile çok az bir farkla MHP’ye başkanlığı kaptırmadı.
Bu da demektir ki MHP’nin içeride 10 tane Belediye Meclis üyesi var. Bu parkın durumunu siz Sayın MHP Belediye Meclis üyeleri sizler nasıl görmediniz.Neden meclisde gündeme taşımadınız. Yada taşıdınızda neden duyurmadınız. Bu durumu nasıl fark etmediniz…Oysaki bizler 15 Mayıs 2010’da bunu haber yapmış olup, kamuoyunu ile de paylaşmıştık. Ama Malesef gördügünüz gibi herşey ortadır.
Bafra Kamuoyu PARKINA SAHİP ÇIK.

www.BafraGazetesi.com olarak kimseleri rencide etmek istemiyoruz.Yanlız herkes üzerine düşen görevleri yerine getirse bırakın Bafra’yı, Türkiye’de sorun çıkmaz.En ufak eksiklikte bile vurdumduymazlık olursa, bizlerde gazeteciliğin vermiş olduğu onurlu,gururlu ve saygınlığı kullanarak sizlerin karşısına dağ gibi çıkarız.İşte yazımızın çıkış noktası olan o resimler…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876