banner798
Türkiye’de Gün geçmege görsün ki! Her gün bir vahset haberi,skandal ortaya çikiyor,Duydugumuz zaman inanamayacagimiz derecede korkunç boyutlara çikan bu haberlerden artik halk olarak korkmaktayiz.Acaba bir gün bir yerlerde bizim ve ailemizin basina gelir mi? Acaba kendime sormaktan ali koyamiyorum.Bu baglamda da tüm okurlarimiza ve kendime soruyorum …Türk Aile yapisi bozuluyor mu ? diye kendime soruyorum.
 
Türk milletinin en büyük özelligi sevecen,cana yakin,hos görülü,sicak kanli,insani degerlere,Örf ve adetlerine,Kültürüne sahip çikma özelligi ile dünya ülkelerinin basinda gelmektedir.Bizler var olusumumuzdan bu yana atalarimizdan bize kalan en büyük miras paylasmak ve degerlerimize sahip çikmaktir.Buna örnek vereceksek “Ev alma,Komsu Al”,”Bir fincan kahvenin 40 Yil hatiri vardir.” Ata sözleri milletimizi anlatmaktadir.
 
Böyle bir ulusta bu kadar degerlerine bagli olan Türk Milletinin son zamanlarda Televizyonlarda,Gazetelerde ve Görsel Basinda çikan vahset ve siddet haberleri,aile dramlari adeta bizi benligimizden alip çok uzaklara götürmüstür,Bazen bu haberleri okuyup ve görüp insanligimdan ve kisiligimden vazgeçtigim anlar olmustur.Insanlarin birakin insanlara yapmalarini hayvanlara yapmadigi seyleri insanlarin bir birlerine yaptigi seylere esef’le kiniyorum.
 
Nasil oluyor da Duydugum zaman bizi kahreten bu olaylari yapanlar “Insan Sifati ile anilabiliyor.” her seyin makul bir açiklamasi ve mantigi olur diye düsünüyordum.Ama Vahset’in Pisikopatligin hiçbir açiklamasi ve affi olamaz.Bunlara örnek verecek olursak…
 
Sevgilisi tarafindan öldürülen ve bir çöp konteynirina parçalanmis ceset’i birakilan Merhum Münevver karabulut olayi.Sözüm ona Sevgilisi olan sahis nasil bir insandir ki sevdigi kiza el ele diz dize resimleri olan sevgilisine bunu laik görüp bu vahseti ona yasata bilir iste bunun gerek hukuk gerek yasam gerek aile yapisi gerek insanlik gerekse airet katinda affi yoktur.
 
Diger bir konu ise Çorlu’da kayip olan ve de hikayesi Bütün izleyen ve bilenleri yaralayan ve adeta her kezin Merhum Muhammed’i kendilerinden bir parça imis gibi kendi evlatlariymis gibi düsünmelerini sagladi.Çünkü Merhum Muhammed’in kendi annesi disinda emin ki! Yüzlerce kisi severek annelik yapa bilirdi.Nasil oluyor da insan kendi caninda,kendi etinden ve kendi kanindan olan bir canliyi hele de bir evladini sevgilisine öldürte biliyor…Içler acisi bu duruma sadece seyirci kalabildik.Her kez gibi 6 yasindaki merhum Muhammed’in de ALLAH’in verdigi cani yasamaya hakki yok mu idi.Bütün Türkiye Muhammed’in acisini yüreginde tasirken Annesi olacak YARATIK oglunu öldürüp bir ekin tarlasina attiktan sonra 40 gün boyunca bir televizyon programina katilip bana oglumu bulun…Bana oglumu getirin diye haykirislarda bulundu ve de HUNHARCA öldürdügü Muhammed’i aradigini söyledi.
 
Adana’da gelisen bir baska olayda aile bireylerinden 8 kisiyi Hunharca öldüren zanlinin merak ediyorum 8 kisiyi öldürmek için ne gerekçesi vardi? veya ne olabilirdi? Hiçbir gerekçe bir canlinin ve insanin öldürülmesini hakli göstermez bu olayinda bahsetmis oldugum önceki olaylardan hiçbir farki yoktur affi da yoktur.Sadece sözüm onlara kendilerince olan gerekçeleri farklidir sadece ama bana göre bunlar kesinlikle ve kesinlikle bir gerekçe olamaz dedigim gibi gerekçe olsa dahayi hiçbir gerekçe insan ve canlinin üzerinde olamaz.
 
Iste bu nedenle yazmis oldugum bu konular basta beni ve yapmis oldugum arastirmalara göre Türk milletinin büyük çogunlugunu rahatsiz etmistir.Bu nedenle Bu yazimi Sizlerle paylasmak istedim ve  Ilk Bastaki sorumu Yeniliyorum TÜRK AILE YAPISI NEREYE GIDIYOR?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.