banner798
  Umutların yeşereceği bir maç olacağını düşünmüştük ama yine son dakika golü ile mağlup olduk.
İki takımında gol pozisyonlarını cömertçe harcadığı bir maç oldu dersek yeridir. Tabiki iki bölümden oluşan maç demek  daha doğru olur sanırım.İlk yarıda ladikspor daha tempolu ve hızlı oynayarak kanatlardan taşıdığı toplarla etkili idi. Bu duruma bazı futbolcuların formsuz oluşu etkili oldu.
İkinci yarıda ise Bafraspor bazı değişiklikler yapınca kazanacağımızı düşündük ama bu sefer talihsiz ve beceriksizce yapılmak istenen bir çalım sevdasının kurbanı olduk.Bu arada rakibin iki gol pozisyonunu ise OĞUZHAN engelledi. Savunma oyuncusunun nasıl kademe yapması gerektiğine örnek iki pozisyondu.Forvet oyuncularımız karşı karşıya kaldıkları pozisyonda becerikli olsalardı sonuç lehimize olurdu.
İstekli ve arzulu idik ama futbol her zaman istek ve arzulara cevap vermiyor işte.
Samsun takımları arasında 2 takımın direk düşeceğini düşünürsek artık işimizin mucizelere kaldığını söyleyebilirim.Bu durumda gelecek için ne düşünülür ne yapılır bilemiyorum ama mutlaka birşeylerin olması lazım.Bu durumda iken fazla bir şey yazmanın pek mantıklı olacağını düşünmüyor ve yazımı  futbolcular ve başka konular üzerinde dolaştırmaya cağım..Önümüzdeki günlerde neler olur veya neler olacak hep birlikte göreceğiz.
Hep birlikte futbolu ve takımımızı kazanmak için elimizi taşın altına koymalıyız diye düşünüyorum.Maç hakkında yazılacak çok şey vardı ama bugün yazmamak en doğrusu diye düşünüyorum.SAYGILARIMLA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876