banner798
Küme düşmüş bir takım ve küme düşmemek için mücadele eden bir takım,hayret tribünler 
tıklım tıklım. Bafraspor onur Ünyespor ise kümede kalma mücadelesi veriyor.Kim bu işten karlı çıkacak dersek sadece Ünyespor’un çıkacağı belli idi.Bizim adımıza mücadele yüksek ama her zaman olduğu gibi pas yüzdemiz yine çok düşüktü.Pas yüzdeniz düşük olduğu zaman kaybetme oranınız da o kadar yüksek oluyor.
 
Kaybetme olasılığımız da o kadar yüksek oluyor ve yine aynı oldu.Belki bir puan alabilirdik ama hocamızın oyuncu değişikliği ve zaman kazanmama arzusu son saniyede mağlubiyeti getirdi.
Oyuncu değişikliği ile zaman kanmak isteğine bende karşıyım ve bu anlamda SUAT hocayı kutluyorum,çünkü korkak değildi.Önümüzdeki yılın takımını yapacağız diye söylemler üzerine bir şeyler yürüyor. Sadece şunu belirtmek isterim,futbol söylemler üzerine değil icraatlar üzerine oynanan bir oyundur.Her zaman yazmış ve her zaman söylemişimdir bu takımın en büyük sıkıntısı tavsiyeciler den olmuştur.Sakal bıraktık yine olmadı.
 
Eşi dostu olan yardımcı idareci kullanarak kendine yer edinirken lüzumsuz oyuncular takımda yer bulmuştur.Sonuç hep aşağıya ve diklemesine olmuştur.Kim kurtaracak kim ne yapacak diye sorduğumuzda ise cevap yoktur veya yine bilmeyenler ahkam kesmektedir.Bu yazım kimseyi eleştirmek üzerine değildir..Sahibi tek sorumlusu kim ise ben oyum desin..herhalde sokaktaki insan değil...Ayrıca belirtmek isterim ki sorumlu olarak TUNCAY başkanı kastetmiyorum,onun gücü ancak bu kadar.Ama bizim futbolumuz bu hale neden geldi diye geçmişimiz ide sorgulamamız lazım diyorum.Hatalar bu güne ait değil ve bugün hatalar bu yönetimin demek insafsızlık olur.Geçmiş yönetimlerin harcadığı para ile bugünkü yönetimin harcadığı paralar arasındaki fark büyük mağduriyet yaratmıştır.Bu konudaki farkı açıklamak ve yazmak artık mecburiyet olmuştur.İş artık futbol değil ben nasıl faydalanırım haline dönüşmüştür...BEKLEYİN...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.