banner798
 Ankara Asliye Hukuk, Gemerek, Yargıtay, Mahkeme MHP

Kaos, Kriz kargaşa, imza, Tüzük, MHP

Meral, Sinan, Koray, Ümit, Devlet, MHP

Ak Parti, Saray, Cumhurbaşkanı, Başbakan, MHP

Suçlama, karalama, hakaret, MHP

Paralel, ihanet, noter, rakam, matematik, MHP

Bu sözcükler dillerden düşmedi. Bu kelimeler ile MHP birlikte anıldı.

7 aydır bir kongre yapamadılar. Birlik ve beraberliklerini zedelediler. Millet önünde iyi bir sınav veremediler. Kısacası iyi bir görüntü çizemediler.
Sadece yukarılarda değil aşağılarda da işler iyi gitmedi. İktidar denilen sihirlibir sözcük MHP’lileri esir aldı. Hepsi hipnoza girmiş hasta gibi oldular. Birbirlerine girdiler. Ne töre, ne etik, nede ülkücülük kaldı. Seviye ayaklar altında, sözler belden aşağı, sırtlarda ise hançerler doldu. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Bafra’dan Samsun’a ortalık toz duman.

Benim cebimde 3 delege var. Benimkinde 5 delege var. Ben ne istersem o olacak. Ben MYK üyesi olacağım. Yoksa oy vermem. 5 delegeyi unut. Hey delege sen aklını, iradeni birine mi verdin. Senin aklın yok mu? Niye birileri senin oy hakkın üzerine pazarlık yapıyor. Neden buna izin veriyorsun.

Ben izmire gittim, Gümüşhane’de genel başkan adayımın yanındaydım. Yollara düştük. Kalabalık yaptık. Milletvekili adayı olmak benim hakkım. Bak benim onunla resmim var. Bak adayımızı ilimde ilçemde ağırladım. Belediye başkan adayı ben olmalıyım.

Makamlar az. Talipler çok. O zaman birilerinin önü kesilmeli. Bunun yolu ne? Kulaklara fısıldayın, sosyal medyada yıpratın, basına servisler yapılsın, ayağının altına sabun koyalım. Akla hayale gelmeyecek, şeytana pabucu ters giydirecek senaryolar, metotlar ile aynı safta olanlar, kol kola görünenler bir birlerini yiyorlar. Yemeye devam ediyorlar.

Özellikle MHP’nin Bafra- Samsun kongre hattında tren kazası, vagonda kopmalar yaşanıyor. Yaşananlar sonucunda ortada ne vagon ne de tren kaldı. Dava arkadaşlıkları hikâye, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir sözü ise şehir efsanesiymiş.

Samsun ve Bafra’da ki bir kısım MHP’li ve ülkücülerin unutulmaz sözlerini şöyle uyarlamak mümkün:
Vur Bozkurtum vur Tilkiye, vur da kurtulsun Türkiye sözü yerine,

Vur Bozkurt’um, vur Bozkurt’a vur da aday olsun Dursun

Önce Ülkem, sonra partim sonra ben sözü yerine,

Önce ben, sonra ben, sonra yine ben

Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir sözü yerine

Ülkücü ülkücünün gıybetçisidir

Biz bu ülkeyi Karşılıksız sevdik sözü yerine

Ben bu ülkeyi milletvekili olmak için sevdim,

Benim oy ’um MHP’ye sözü yerine

Benim oyum beni MYK üyesi yapacak adaya

Kanımız Aksada Zafer İslam’ın sözü yerine

Kanımız akmadan zafer Ahmet’in

MHP Gelecek Yüzler gülecek sözü yerine

Mehmet milletvekili olacak cepler dolacak

Yazık yazık yazık.

MHP ‘de kongre süreçleri böyle olmamalıydı. Örnek olmak yerine kötü örnek oldular.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerim Durmaz 8 yıl önce

Bunun yegane sorumlusu Devlet Bahçeli dir. İnsanlar partide değişim istiyor seçim istiyor ama beyefendi koltugunu birakmiyor. Hemen paralel yalanina sariliyor. Seçimden bile kaçıyor. MHP genel başkani biri seçimden neden korkar? Demek ki gram yürek ve kendine güven yok! Delegeler 600 e yakın imza topladıgında neden kongre kararı almadı? Mahkeme karar verdi çağrı heyeti görevlendirdi buna rağmen neden kongre toplamadı? Yargıtay kararı onadı dedi ki çagrı heyetinin belirlediği kongre tarihine uyun! Ne yaptı kendi kongre belirledi çagrı heyetini yine tanımadı! Bunca rezilliğin sebebi Devlet Bahçelinin çok ama çok korkak olmasıdır. Kendi kendini bitirdi. Ya da birileri fena şekilde yanlış yönlendirdi. Artık bundan sonra Türk siyasi hayatında Devlet Bahçeli diye bir figür olmayacaktır. Sinan Oğan , Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Koray Aydın olacaktır. Allah hepsinin yolunu açık etsin. AKP yalakalığına soyunmuş bir MHP istemiyoruz.

Avatar
Ercan ARSLAN 8 yıl önce

:) KOMİKSİN :))))