banner798
 Futbol kamuoyunda son günlerin en çok konuşulan konusu 3 lige çıkan takımımızın başkanı kim olacak.
 
Hüseyin Çamaş ile hafta içi yaptığım konuşmada olağanüstü kongre kararı alacağını ve bu anlamda en kısa sürede yönetim kurulu arkadaşları ile toplanacağını söyledi.
 
Tabii ki sürenin kısa olduğunu düşünecek olursak olumlu bir karar olduğunu söyleyebilirim.
3 lig statüsünü de düşünecek olursak oluşacak yeni yönetimin işinin zor olduğunu söylemekle birlikte planlı programlı hareket edildiğinde işlerin kolay hale getirilmesini sağlayacak imkanların, alanların mevcut olduğunu da söyleyebilirim.Futbol federasyonun sağladığı maddi imkanlar buna olanak sağlayabilir,ama planlı ve program dahilinde hedefler dikkatli koyulursa.
 
Başkanlık konusunda ise spor kamuoyunu heyecanlandıran isim olarak KAYA AŞCI ismi büyük heyecan yaratmış durumdadır.Bafra’ya yaptığı hizmetleri ve ismini yan yana düşündüğümüzde kamuoyu  haksız sayılmaz. Türkiye çapında büyük ismi olan Sayın Kaya Aşçı’nın başkan olması demek , maddi ve manevi olarak birçok sorunların hal olması manasına gelecektir.Diye düşünüyorum.
 
Zihni Başkanın sağladığı demokratik ortamlar sayesinde birçok insan hem yöneticiliğe hem başkanlığa aday olma fırsatı yakaladı ve oldular da.Ama bir türlü istenilen ivme kazanılamadığı gibi her türlü yük sadece Zihni başkanın sırtına bindirilmeye çalışıldığı için sürekli ondan medet umarak kendisini çok yıprattık diye düşünüyorum.İnsafsızlık oldu fazlasıyla…

Kaya Aşçı ismi bu anlamda çok faydalı olacak gibi görünüyor.Takımımızın tek merkeze bağlı konumundan kurtulması için böyle bir oluşumun hem Bafra’ya hem sporumuzdaki birçok yanlışlıkların kendiliğinden ortadan kaybolmasına olanak sağlayacaktır.İnşallah öyle olmasını temenni ediyorum.
 
Bafra futbol kamuoyunda yaratılan bazı yanlış algıların ve düşüncelerin değiştirilmesi şarttır ve bu bağlamda yeni gelecek başkanın ve yöneticilerin muhakkak futbol planlaması yaparak hareket etmesi lazımdır.Burada bu manada detaylı yazılar yazsam sayfalar yetmez ama şu bir gerçek ki,planlamasını iyi yapmayanların sonu hiç iyi olmuyor.
 
Bu duruma en iyi örnek Hüseyin Çamaş’tır ve 4 sezondur plansız programsız hareket ettiği için hep sıkıntılar yaşamıştır.Bu şampiyonluk bir nebze olsun onun ve kamuoyunun yaralarını sardığı için teselli burada aranacaktır.ama durum düşünüldüğü gibi değildir.Artık her şeyi bir kenara bırakıp iyi günlerin gelmesini hep birlikte bekleyelim.
 
Saygılarımla.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.