banner798
  Teknik direktörümüz ve yardımcılarının takımdan ayrılmasından sonra, yeni ve zorlu bir sürece gireceğimizi bafraspor hakkında yaşadığım tecrübeler nedeniyle söyleyebilirim.

Benim aksime çok iyi olacağını söyleyen yöneticiler veya spor adamları olabilir ve kendine göre görüşler ortaya atabilir. Fakat ben nedim hoca olarak kendi görüşlerimle bu yolda ne gibi zorlukların yaşanacağı hakkında biraz kelam etmeyi düşünüyorum. Ben görevden ayrılması istenen teknik adamlarımızı savunmak gibi bir düşüncem yoktur. Fakat teknik olarak oynadığımız rakipler ve amacımızın neler olduğu konusundaki yanlış yönlendirilmeler sonucunda düşünülmeden hareket edildiği kanaatindeyim. 

Sezon başından bu tarafa yaşananları düşündüğümüzde kimin haklı kimin haksız olduğu konusunda birçok şeyleri rahatlıkla yazabilirim. Fakat bu şu anda hiçbir şeyi değiştiremediği gibi daha fazla sorunlara yol açacaktır diye düşünüyorum.Önümüzdeki süreçte yeni gelecek olan hocaların takımı tanıma ve alışma süreci bizim takıma pek faydalı olamayacağı gibi,önümüzdeki 3 maçı da kaybetmemize sebep olacaktır..Bu cümleme dikkat ediniz ve unutmayınız.Olaylar benim dediğim veya düşündüğüm şekilde geçerse o zaman kim veya kimlerin görevi bırakması gerekecek acaba..Ve sonuç olarak önümüzdeki süreç çok çetrefilli geçeceği gibi KAOS çıkma ihtimali çok yüksektir.

KAOS kelimesinin ne anlama geldiğini iyi düşünün lütfen,benim düşüncelerimin idari ve teknik yönden olması ihtimali yüksektir.Ama KAOS olarak ne çıkacağını bende bilemem.Şöyle bir hatırlatma yaparsam daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum..1930 Bafraspor ile bağlantılı olan birçok insan birbiri ile kavgalı ve dargın durumda.Kim kimin arkasından sallıyor belli değil ve kimse eteğindeki taşları dökmüyor.Önümüzdeki sürecin bu durumu daha çok içinden çıkılmaz hale getirebilir.Olayın yöneticilerimiz yönünden en kötü yanı ise bu gibi durumlara karşı her zaman hazırlıksız olmalıdır.

Takımımızın bulunduğu finansal durumu ve borçları da düşünecek olursak neyin ne olacağını daha sağlıklı düşünüp hareket etmeliyiz.Herkesin ve spor dünyamızın bileşenlerinin eteğindeki taşları dökememe ve şeffaf olamama konusu başımız bela olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Bu konuda ben nedim hoca olarak önümüzdeki ayları bu konuya ayırarak kendi eteğimdeki taşları dökmek ve yüzleşmek adına bir BAFRASPOR futbol kitabı yazmayı düşünüyorum ve önümüzdeki yılın ortalarına kadar bitirmek istiyorum.Çok büyük ilgi göreceğine eminim ve Bafra spor kamuoyunun böyle bir kitaba ihtiyacı var diye düşünüyorum.Birçok karışıklığa sebep olacaktır ama bu kitabı yazmalıyım diye düşünüyorum..SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.