banner797
 Evet futbolumuz nereye gidecek diye beklemeye başlayacağımız günler geldi..Ağzımız kulağımız açık 5 ay daha ZİHNİ başkan ne diyecek ne yapacak diye meraklar içinde bekleyeceğiz.bekleyeceğiz. Tabi ki yıllar geçiyor ve değişen birşey yok,hep aşağıya doğru gidiyoruz.Sebepleri ve nedenleri üzerine yazılar yazsak herkes darılıyor herkes güceniyor..

Düşmüş takıma hocalık yaptığımızda bize sallayanlar şimdilerde suspus olmuşlar.Yılardır yazıyor yıllardır çiziyoruz ama yine anlatamıyoruz veya anlamak istemiyorlar..Futbol takımımız BELEDİYE endeksli olduğundan beri yöneticilik yapan arkadaşlara bir baksak küçük dilimizi yutmamak elde değil.Şu anda NEREDELER! Hiç birini maçlarda görenler varmı..

Aynı mantıkla devam ettiği sürece ne olacağı da meçhul..Belediye yardım etmeyince de hepten yok olur tek zevkimiz.O zaman ne yapmalı veya neler yapılmalı üzerine düşünmeliyiz ve ZİHNİ başkanda artık böyle olmuyor diyerek tavrını ortaya koymalıdır...Bir konuya da açıklık getirmekte fayda var
diye düşünüyorum..1930 bafraspor kulübünde kim borç yapmışsa imzayı atan o günkü yöneticileri bağlar...

Neyse,bugün geldiğimiz nokta hiç iç açıcı değil ve yürütülmesi imkansız bir hale gelmiştir..Kimseyi suçlamıyor ve üzmek istemiyorum,bu günlerin temeli çok önceden yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı çoktan atılmıştı.Ama bundan sonra nereye gideceğine yine ZİHNİ başkan karar 
vereceğine göre hızlı ve çabuk olmalı ki önümüzdeki yaz döneminde yöneticilik yapacaklar bol bol çalışma fırsatı bulsun ve kaynak arayışlarını rahat yapsın..

Bununla birlikte ZİHNİ başkan bu işe gönül vermiş ve yıllarca bu işin içinde AKTİF olan spor adamları ile bir toplantı yapıp yol haritası çizmelidir.Burada bir konuyu ederiz.. SAYGILARIMLA daha hatırlatmakta fayda var,geliri olmayan bir futbol takımından bahsediyorum ve her zaman belediyenin kasasına bakılmıştır..

Ayrıca futboldan uzak kalmış veya futbolla ilgisi olmayanlar lütfen yöneticiliğe sadece maddi olarak katkı sağlayacaksa yönetici olsun..
Eğer hep belediyeden alacağım diye bakılacaksa sayın ZİHNİ başkan o zaman ver spor adamları olarak biz idare ederiz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.