HaberOvasi.Com

Bafra Mevlanaspor U 13 Zirveyi Çok Sevdi

BAFRA HABER

Bafra Mevlana Spor Kulübü U 13 Futbol takımı; namağlup liderliğini devam ettirdi.

Bafra Mevlana Spor Kulübü U 13 Futbol takımı; namağlup liderliğini devam ettirdi. Samsun Amatör U 13 Ligi maçında; Samsun Esentepespor ile karşılaşan Bafra Mevlanaspor, rakibini 3- 1 ile geçip " galibiyete selam, zirveye ve liderliğe devam " dedi.

Bafra Mevlana sporun gollerini; Muhammet ( 2 ) ve Ege kaydetti. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Mevlana Spor Kulübü Başkanı İsa Köprü şöyle dedi :

" Bizler, Mevlanaspor Kulübü olarak, altyapı anlamında güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz.

 Mevlanaspor' umuzun U 13 takımını can-ı gönülden tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu takım, İlerleyen zamanlarda Türkiye Şampiyonası' na da katılacaktır.

 Neden olmasın ki ! Zira, çok kaliteli bir takımımız var. Değerli hocalarımızı da bu vesileyle kutluyor; oyuncularımızın da gözlerinden sevgiyle öpüyorum.

Bafra Mevlana Spor Kulübü ve Bafra Hacınabi Spor Kulübü olarak; Bafra'da spor adına güzel şeyler yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biz herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Öteki, beriki demeden, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi herkesten bekliyoruz.

 Saygılarımla. "

Bizler de bu sezon U 13 Ligi' nde çok iyi ve başarılı bir grafik çizen, Namalup Liderliğini devam ettiren Bafra Mevlanaspor U 13 futbol takımı ve hocalarını kutlarız.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.