HaberOvasi.Com

Bafra otizm Kaymakam Ahmet Adanur'a ziyaret etti

BAFRA HABER

Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği  Başkanı Mahmut Özkök  ve Yönetimi Kaymakam Ahmet Adanur’u ziyaretlerde bulundular.

Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Sayın Ahmet Adanur’a dernek Başkanı Mahmut Özkök dernek hakkında Kaymakam Ahmet Adanur’a yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Mahmut Özkök Derneğimizde Günlük Bakım ve Yaşam evi ile ilgili projelerinden bahsetti yapılan çalışmaların bir yazısını Kaymakam Adanur'la paylaşıldı.

Dernek yerleşkesinde özel çocuklarımızın çalışmalarında emeği geçen çocuklarımızın işlemeli resim tablosunu hediye ettiler. Derneğimiz ayrıca çalışmalarında kendi elektriğini kendi üreten bir dernek olarak yapacağımız çalışmalarımızda kurs yönetimi ve çocuklarımızla örnek projeler üretmeye devam edeceğiz.

Yapılan ziyaretlerde Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği Türkiye Otizmle yaşayan Dernekleri Federasyonu Yönetim kurulu üyesi (ODFED) Bafra otizmle yaşayan aileler Dernek Başkanı Mahmut Özkök ve yönetim kurulu üyeleri ile Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini iletti dernek yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.