HaberOvasi.Com

Samsunspor'a sevinsek mi üzülsek mi !

BAFRA HABER

Şu kaçan Manisa FK maçında kaçan 2 puana, Diyarbakır Amedspor maçında kaçan 2 puana şimdi gel de yanma, üzülme !

Kırklarelispor' dan aldığımız 4-0' lık farklı galibiyet elbette ki çok önemli ancak ne var ki Lider Manisa FK da Gümüşhanespor' u 1-0 mağlup edince, aradaki puan farkı yine 4 ' te kaldı ve sıralama değişmeyip grupta Yılport Samsunspor 2. sırayı 18, lider Manisa FK ise 22 puanda kapadı.

Şimdi gel de o kaçan 2 maçtaki 4 puana yanma, üzülme ! Daha önce de söylemiş, yazmıştım; bu Manisa takımı öyle yabana atılacak bir takım değil diye. Adamlar gelene 4 gidene 6 atıyorlar. Bu hafta ise Gümüşhane ye 1 gol de yetti onlara Liderlik için.

Bizim farklı Kırklareli maçımıza rağmen; maçı izleyenler, oynanan oyundan genelde memnun olmadıklarını ifade ettiler ki; bu futbolumuzla; böyle devam edersek gelecek maçlarda işimiz zor gibi !

Çok farklı yenmek, galip gelmek güzel elbette fakat daha göze hoş gelen, daha derli toplu bi futbol sergilemek zorundayız yoksa atı alan Üsküdar' ı geçmiş olur ! Başımıza iş açmayalım, çok dikkatli olalım.

Bir de bu Kubilay ile Bahattin arasında önceki maçlarda gelişen tatsız olaylar,en çok takıma zarar verir ki; âcil olarak İrfan bey hocamızın ve kulüp yönetiminin buna bir çözümbulmaları gerekiyor.

Eğer bir takım; içten parçalanır ve olaylar ayyuka çıkarsa, bu işten olumsuz sonuçlara da davetiye çıkartmış oluruz. Yok o şuna pas vermemişz, yok bu ona destek olmamış gibi hiç de hoş olmayan sonuçlara sebep vermek, hiç doğru, güzel ve hiç de etik olmaz !

Didişmeyi, iç kavgalaları ve adam sendeciliği önleyemezsek; ligde ve grupta çözümü zor günlere yol açarız! Herkes takım oyunuyla, takım olma ruhuyla hareket etmek zorundadır.

Hele hele bu yolun sonunda başarılı olmak varsa; iç kavgalardan, didişmelerden ve huzursuzluklardan hızla kurtulmalıyız !

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.