HaberOvasi.Com

Piknikçilere ücretsiz servis

SAMSUN HABER

SAMSUN'un Kavak İlçe Belediyesi tarafından Güven Göleti piknik alanında yapılan bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları sonrasında vatandaşların ulaşımda sorun yaşamamaları için hafta sonları ücretsiz otobüs servisi uygulaması başlatılacağı belirtildi.


Kavak Belediyesi tarafından Güven Fenomenbet Göleti Park Alanı'nda yapılan bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte piknik sezonunun da başladığını söyleyen Kavak Belediye Başkanı Ak Partili İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda pikniklerini yapabilmeleri aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Güven Göleti piknik alanımızda geniş çaplı bir çalışma yaptık. Restorant, cami, lavobalar, oturma yerleri, piknik alanları gibi birçok yerde restorasyon çalışmaları yapıp halkımızın daha hijyenik ve güvenli ortamlarda piknik yapabilmelerini sağladık" diye konuştu.

Güven Göleti şehir merkezine uzak olduğu için vatandaşların ulaşım sorunu çekeceğini düşündüklerini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu "Her hafta sonu saat 10.00, 11.30 ve 18.00'da şehir merkezinden Güven Göletine ücretsiz otobüs kaldıracak. Sadece ailelerin kullanabileceği bu ücretsiz otobüs Kavak halkına büyük kolaylık sağlayacak. Vatandaşlarımızın rahatlığı için ne gerekiyorsa biz o işi yapmaya hazırız" dedi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.