Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner798

Bafra'da Kütüphane ve Okuma Salonu protokol metni imzalandı

Başkan Kılıç’ın yoğun girişim ve gayretleri sonucunda Bafra Belediyesi’nin himayesine geçirilen eski Vergi Dairesi’ni revize ederek, eksikliği ciddi şekilde hissedilen geniş kapsamlı Kütüphane ve Okuma Salonu’na dönüştürmek amacıyla düzenlenen protokol metnini imzalandı.

Bafra’ya verilen sözleri yerine getirmek için vakit kaybetmediklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ederek Tekel Caddesi’nde bulunan eski Vergi Dairesi’ni revize etmek, ihtiyacımız olan "Kütüphane ve Okuma Salonu"nu ilçemize kazandırmak amacıyla düzenlenen protokol metnini imzaladık. Kadim şehrimiz, güzel Bafra'mıza hayırlı olsun. Yeni dönem projelerimizi bir bir hayata geçirmek için adımlarımızı sıklaştırmaya devam edeceğiz. Hangi gerekçeyle olursa olsun Bafra’nın kaybedecek zamanı yok” ifadelerini kullandı.

Hâlihazırda Otogar’ın karşısında bulunan alanda birçok imkân ve ikramlarla 70 gencin ders çalışması ve sınavlarına hazırlanmasında destek olan Bafra Belediyesi, eski Vergi Dairesi’nin revize edilerek Kütüphane ve Okuma Salonu’na dönüştürülmesinin ardından 200’den fazla öğrenciye hizmet sunacak.

Bafra Belediyesi ilçenin sosyal yaşamına katkı sağlayacağı Kütüphane ve Okuma Salonu Projesi ile başta gençler ve çocuklar olmak üzere her yaş grubunun rahat ve huzurlu bir ortamda ders çalışma, kitap okuma, güncel yayınları takip etme ve araştırma yapmasında öncülük etmenin yanında; kaynaşmanın, paylaşmanın, kardeşliğin ve sosyalleşmenin de adresi olmayı hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.