banner867

1. Lig' de; 16. Hafta maçları, bence en çok Yılport Samsun Spor'a yaradı. Nasıl yaramasın ki; 4 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayan Gençlerbirliği Bandırma Spr' u 1-2, Erzurun Spor evinde İstanbul Spor' u 1-0 mağlup ederek, Samsun Spor takipçilerini puan kabına uğrattı.

Ayrıca 4 Araık Pazar günü ise; Manisa FK evinde Kocaeli Spr' u, Bolu Spor ise 27 puanlı Ümraniye Bereket Spor'u deplasmanda mağlup etti. Bitmedi; Bursa Spor deplasmanda Denizli Spor' u ve en önemli maçta, Yılport Samsun Spor da deplasmanda Altınordu' yu 0- 2 mağlup etti ve 10. sıradan, rakiplerinini mağlup olmasıyla ve 22 puanla 6. sıraya yerleşti.

Bugün yani 06- 12- 2021 Pazartesi de oynanacak olan Menemen Spor- Keçiörengücü ve MKE Ankaragücü- Balıkesir maçlarının sonucu ne olursa olsun, Yılport Samsun Spor' un 6. lık sırasını değiştirmeyecek.

İşte; bu nedenl, bu bizim için altın puanlar diyebileceğimiz sonuçlar; bizi bir anda ilk 6. sıraya yükseltti ki bu başarıyı önce Teknik Direktör sayın Fuat Çapa' ya, Genel Kaptan Cenk İşler hocamıza, futbolcularımıza, yönetime, Kulüp Başkanı sayın Yüksel Yıldrm beye ve elbette ki süper taraftarlarımıza borçluyuz.

Bu kervan artık durmaz, ilerler. Bizim asıl hedefimiz ise; ilk 6'dan çok, ilk 2 sıradır ki; bu azim ve bu inançla, inşalah bu ana hedefimize de erişir ve lig bitimide şampiyonluğu kucaklar ve kutlarız.

Şu anda 28 puanla Lider BB Erzurum Spr ile aramızdaki puan faı 6, 2. sıradaki Ümraniye Bereket Spor ile 5 puanlık bir fark var fakat bugün ( 6 Aralık Pazartesi ) eğer MKE Ankaragücü Balkesirspor' u mağlup ederse;başkent takımı puanın 30 yapıp Samsun Spor ile arasındaki puan farkını 8'e yükseltecek ama eğer Balıkesir Spor Ankaragücü' nü mağlup ederse, fark yine 5 paanda kalacak, tabi her 2 takım berabere kalıp 1 puanı da paylaşabilirler.

Yâni demek istediğim; Samsun Spor iyi yoldadır. Ancak Altınordu maçının ilk yarısında süperdik fakat her nedense 2. yarıda daha iyi oyanayan Altınordu idi tâ ki 80. dakikaya kadar adeta soğuk terler döktük faat bu son 10 dakikada oyuna giren futbocularla 2- 0 ' a ulaştık.

Tomane, Yasin, Fofana ve tüm futbolcuarımız; canla başla mücadele etiler. Kendilerine teşekkür ediyor ve hepsini de kutluyoruz.

Ziraat Türkiye Kupası' nda süper rakip Göztepe ile karşılaşacağız ki; işimiz pek de kolay olmayacak gibi olsa da; inançlı ve istekli Samsun Spor inşallah bu maçı alıp bir üst tura yükselir.

Olmasa da herşeyin sonu değil, biz ilk planda lige odaklanmalıyız.

Yılport Samsunspor' a başarılr dileriz.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876