banner798
  Değerli takipçilerim, kısa zaman önce açılışı tamamlanan günler aylar öncesinden reklamları yapılan Türkiye ye mal olacak Beşiktaşlıların dört gözle beklediği VODAFONE ARENA nihayet hizmete geçti. 

Geçti ama nasıl geçti ?

Ne gariptir ki, Stadyumun açılışında konuşma yapan Başkanlar devlet büyükleri gaf üzerine gaf yaptı. Şimdi neler oldu şöyle bir bakalım..

Eski bir Başkan bir kulüp başkanı şimdilerde Federasyon başkanlığı koltuğunda oturan yönetilen ama yönetemeyen Demirören konuşmasında eski unutamadığı her zaman sempatisini içinde hissettiği kulübü Beşiktaş`ı anlatırken gülücükler saçıyordu. O sırada malum gaf dilinden döküldü ''Beşiktaş başka... Federasyon başkanı olarak'' şeklinde düzelttiği konuşması davetliler arasında gülüşmelere yol açtı. Beşiktaş bu sezon kollanıyor şeklinde çıkan haberleri doğrularcasına bir konuşma yaptı.

Beşiktaş kulübü Başkanı FİKRET ORMAN konuşmasının başından sonuna kadar yaptığı 5 dakikalık konuşmaya 30 defa 'Sayın Cumhurbaşkanım' kelimesini sığdırarak adete kırılması zor bir rekora imza attı. Sosyal medyada alay konusu olan bu olay '' 5-c Sınıfından Fikret ORMAN şimdi bizlere Sayın Cumhurbaşkanım adlı şiiri okuyacak'' şeklinde lanse edildi.

Sonuç olarak bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır desteği de vardır lakin açılıştan önce Beşiktaş taraftar grubuna Gezi olaylarında Öfke kusan aforoz eden adeta düşman gören bir liderin boy boy fotoğraflarının stat çevresinde ne işi vardı ? Olayın daha hazin yanı, Beşiktaş için türlü fedakarlıklar göstermiş, çileler çekmiş, yağmur çamur demeden desteğini esirgememiş taraftar grubu Çarşı'nın açılışa davet edilmeyişi..

Aylar yıllar öncesinden stat için devletten hükümetten en ufak bir destek almadıklarını, Stadı Sponsor firma ve Kulüp imkanlarıyla yaptıklarını söyleyen yönetimin bu laflarının da fiyasko olduğu Sayın Cumhurbaşkanının konuşmasında dile getirdiği ''Hükümetimizin de stat için 50 Trilyon desteğin den dolayı teşekkür ederim'' sözleriyle hayat bulmuştur. 

İşin asıl trajikomik tarafı Halk tarafından seçilmiş fakat halk olmadan stadı açan Cumhurbaşkanına, bunca olayı izleyen gözleyen gören Çarşı Grubu ve Beşiktaş taraftarının Stat açılışından bir gün sonraki Bursaspor müsabakasında tepki göstermemesidir..

Beşiktaş taraftarı bunca hakareti asla hak etmemektedir. Ancak Futbol'a üzülerek söylüyorum ki Siyaset karışmış olduğu alenen ortadadır. Saygılarımla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876