banner798
 

Nedim Hoca'dan Dedikodu ve İftiralara cevap.

Mevzu şudur,yıllar önce bafraspor alt yapısında talebem olan bir futbolcunun hikayesi üzerine gelişen olaylar üzerinedir.Bafralı futbolcu yeğenimiz bafraspor dan Kadıköy spor takımına gitmiş ve oradan Ankara GENÇLERBİRLİĞİ takımının alt yapısına transfer olmuş.

Geçen yıllar üzerine bu futbolcumuzun hocası beni arayarak futbolcu gencimizi HACETTEPE spor takımına vererek önünü açmak istediklerini söyledi ve nedim hocam yardımcı olurmusun dedi.Bende bafraspor başkanı FATİH YILDIZ ile görüşerek bu çocuğun genç takımda oynadığı yıllara ait evraklarını vermesini çocuğun HACETTEPEDE profesyonel olacağını söyledim.(şimdi söylemedin diyerek inkar ediyor)neyse,cüzi bir miktar karşılığında evrakları aldım çocuğumuza yardımcı olduk..İyiki yardımcı olmuşuz diyorum hala…Aynı günün akşamı bafraspor içinden bazı kişiler sayın başkanı doldurarak vay efendim biz bu futbolcudan iyi para alırdık, nedim hoca bunu nasıl yapar diye yaygarayı basıyorlar.Sanki ilk defa bu kulüpte ben futbolcu vermişim gibi ortalıkta konuşmadıkları laf bırakmıyorlar..

Hatta işi öyle bir boyuta getiriyorlar ki 30,35 milyar avanta para aldığımı yayarak hakkımda dedikodu üretiyorlar. Aramadıkları kişi ve yer kalmıyor, Hacettepenin antrenörlerine kadar.
Tabi bu iftiranın veya kendilerince bu olayın gerçek olmadığı HACETTEPE ve futbolcunun kendi ailesi tarafından söylenince, mevzuyu, ya bize hangi takıma gideceğini söylemedi gibi lakırdılara yöneliyorlar. Beyler bu çırpınmalarınıza ben ancak şunu söyleyebilirim, ben bırakın bu futbolcumuzu hiçbir futbolcudan avanta para aldığımı veya bafrasporu dolandırdığımı ispat edin kendimi meydanda asarım. Ama tabi bu dedikoduyu fırsat bilen veya DEDEDAĞ SPORDA iyi bir şeyler yapacağımdan korkanlar hemen harekete geçmişler.

DEDEDAĞSPOR NE ALAKA DEĞİLMİ.

Dededağspor ile çalıştırmak için bir teklif gelmiş ve bende kabul etmiştim. Kuruluşunda emeğim olduğu için kalbiminde o yönde attığını söylemem yanlış olmaz sanırım. Kadro yapısı itibarı ve bazı özellikleri nedeniyle çok iyi işler yapacağıma inanıyordum. Fakat bana atılan bu iftiranın işler hale gelmesi için dededağlı yönetici ve yöneticileri arayarak benim bafrasporu dolandırdığımı söyleyerek hakkımda olumsuz havalar estirmeye çalışıyorlar. Bu yazıyı yazarken hiç kimseyi aramadan yazıyorum. DEDEDAĞSPORLU, yönetici ve yöneticilere Şunu söylemek isterim. 

Kul hakkı ve iftira ALLAH katında en büyük günahı teşkil etmektedir, bunu sizlerinde iyi bildiğini biliyorum. Ben şunu söylemek isterim ki, sizlere benim hakkımda telefon açıp bu iftirayı atanlara şu teklifi yapın. GELİN NEDİM HOCA İLE BİZİM YANIMIZDA YÜZLEŞİN VEYA BİR ŞEKİLDE İSPAT EDİN. Eğer bunu yaparsanız aynı iftiranın yüzünden kul hakkına iştirak etmemiş olursunuz ve ben onurlu olduğunuzu ve bu davranışı sergileyeceğinize inanıyorum. Doğanca sporda da böyle problemler yaşamıştım ve bu şekilde gerçekler ortaya çıkmış ve şampiyon olmuştuk. Bu tuzağa düşmeyin…

Önümüzdeki hafta bu dolandırıcılık ve bafraspor bu hallere nasıl düştüğü konusun yazılarım olacak ve ispatlı olacak…bakalım göreceğiz….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876