Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Anket başladı, Yerel Değişim İçin Sesinizi Duyurun!

Yerel Değişim İçin Sesinizi Duyurun!

Sevgili Şehrimizin Sakinleri,

Demokrasinin temel taşlarından biri olan seçme ve seçilme hakkınızı kullanmanın zamanı geldi! 2024 Belediye Başkanı seçimleri yaklaşıyor ve sizin görüşleriniz, tercihleriniz ve ihtiyaçlarınız bu sürecin en önemli parçalarından birini oluşturuyor.

Bu kapsamlı anket, sizin şehrinizdeki gelecek için kilit bir rol oynayacak olan belediye başkanı adayları hakkında bilgi edinmemize yardımcı olacak. Hangi adayın sizin ihtiyaçlarınıza ve şehrinizin vizyonuna en uygun olduğunu belirlemek için sizin katılımınıza ihtiyacımız var.

Anketimiz, şehriniz için daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha güçlü bir gelecek inşa etmek için atılacak adımları şekillendirecek. Sizden gelen yanıtlar, adayların politika önerilerini ve vizyonlarını daha iyi anlamamıza yardımcı olacak ve böylece daha bilinçli bir seçim yapmanızı sağlayacak.

Unutmayın, her bir oy ve her bir görüş, şehrimizin geleceğini şekillendirmek için güçlü bir adımdır. Lütfen anketimize katılın ve sesinizi duyurun!

Anketimize katılmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz www.bafraanket.com 

Şehrimizin geleceği için sizin fikirleriniz çok önemli. Teşekkür ederiz!

Saygılarımla,

ADMİN

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.