banner797

Aslında Bafra`da futbol adına çok fazla konuşulması gerekenler var.

Bafra`da , Spor`u eleştirmedikçe yeni kimlikler oluştuğunu görüyoruz..

Bunlar, Spor Derdinde değil, kimlik derdinde, olduğunu düşünüyorum…

Niyeti halis olanın hakkını Bafra verecektir..

İlçenin iki takımı, play off  yolunda, moralleri bozulmasın diyerek yaşananları kaleme almıyorum.

Burada Bafra spor, Hacınabispor değil, Bafra`daki Spor`un ne hale geldiğini yazmak zorundayız…

Dünden bugüne, geldiğimiz nokta şudur, “GELEN GİDENİ ARATIYOR”  Öyle bir şey yapılmalı ki, Bafra`da eskisi gibi, futbol aşkı geri gelmeli.

Dikkatinizi çekerim, Bu kadar olumsuzlukları, her şehrin takımı kaldıramaz…

Buda Bafraspor armasının, ne kadar KUTSAL olduğunu, ne kadar KALİTE olduğunu anlamalısınız.

1930 Bafraspor, tarihi yıllara dayanan başarıları, yıllara uzanan tarihi bir kulüptür. Buranın kapanmasını düşünenler, hainlik yapmış olurlar.

Tarihinde sayısız şampiyonluklar, Kupalar alan, Kayıp Kupası olan tek takım Bafra Spor`dur.

Bafraspor Tarih`de  yüzlerce kongre, yüzlerce yönetici, onlarca Başkanlar seçildiği için Bafra’ya mahal olmuştur. Bir sahibi yoktur. İşte bu sebepten, Bu şehrin arması, bu şehrin takımıdır.

Diğer kulüplere gelince, bunlarda Bafranın takımıdır. Ancak bu kulüplerin başkanları değişmez. Çünkü Bu kulüpler şahıs kulübüdür.

Bugün, Hacınabispor kulübün kurucularından olan Haşim Salur Bey,  20 yılın üstünde kulüp başkanlığı yapmıştır. Bafra’ya spor adına hizmet vermiş, kendi kurduğu ekiplerle, bu güne kadar gelmiş bir takımdır. Emekleri için kendisine ben teşekkür ederim. Ben şahsım ve kurumum her zaman destek verdik.

Bafraspor ile Hacınabispor Haşim Salur’dan sonra başkanlığına gelen yöneticiler ile Bafra spor yöneticileri aralarında devamlı problemler yaşadılar.

 Bafra’nın ağzında dolaşılan laf, Bafraspor’un borcu var, Bafraspor devri bitti. Hacınabi şöyle böyle derken,beraber olun, birlik olun, o başkan olsun, şu yönetici olsun derken ,yaşanan soğuk savaşlar sonrası, geldiğimiz nokta..

 Bafra spor - Hacınabispor  maçı Derbi maç oldu. –yüz ellinin üstünde hazır kıta çevik kuvvet ile maçı izledik.

bazı spor kamu oyununda kulisler yapıldığını duyduk. Maçta yaşanan ayıpları unuttuk ve Bafraspor maçı Hacınabispor’a vermeliydi diyenlere, SAKIN haa kirli hesaplarınızı Bafraspor’un üzerinden yapmayın.

Sezon başında  bir dünya  problem yaşamış, futbolcuları gitmiş, son dakika transferler ile ayakta kalmış ve ikinci takım olarak play off`a  hak kazanmış, Tekrar toparlanma umudu ile 12 tane transfer yapan ,uyum sağlayacak vakti olmayan, başkanı istifa etmiş, hocası istifa etmiş , Takım adeta dağılma noktasında olan ,Bafraspor’u yenemiyorsunuz. 

Hacınabispor iyi oynadığını söyleyen, Hazır takım olduğunu söyleyenlere söylüyorum,  dünkü maçtan sonra iddialarınız halen devam ediyor mu?

Şimdi siz bal ligine çıkamazsanız faturayı sakın Bafraspor’a çıkarmaya çalışmayın.

Bence bir yönetim ve teknik heyet olarak nerede hata yaptığınızı iyi görün, bu fırsatı iyi değerlendirin. Bafra`ya Özlenen Bal Ligini getirin..

Her iki takımada başarılar dilerim.

Diğer yazımızda buluşmak dileği ile hoşçakalın..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876