Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Ak Parti seçmeni sandığa gitmedi

ARGEDER Strateji Enstitü Başkanı Mehmet Ali Kulat, 2024 Yerel seçimlerde büyük kayıp yaşayan AK Parti'nin seçmeninin sandığa gitmediğini ifade etti.

TGRT Haber canlı yayına katılan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, yerel seçim değerlendirmesi yaptı.

AK Parti'nin yerel seçimlerdeki büyük kaybının altını çizen Kulat, tek tek olayların altını çizdi.

CHP'nin kazanmadığını aslında AK Parti seçmeninin sandığa gitmediğini ifade etti.

Bunun içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına dikkat çekerek bir an önce değişimler yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

AK PARTİ'YE OY VEREN SEÇMEN SANDIĞA GİTMEDİ! 

Vatandaşlar AK Parti'ye kırgın oldukları için sandığa gitmediğinin altını çizen Kulat, özellikle adalet ve güven problemlerinin altını çizdi. Mehmet Ali Kulat, iktidarın bu seçimi çok iyi okunması gerektiğini ifade etti.

Kulat, "Özellikle seçim sonrası Bakanlık ya da MYK gibi yenilenmelerle sınırlı kalmamalı. Bununla beraber mutlaka kırgın, kızgın ve üzgün seçmenin gönlünün kalıcı hoş kılınması lazım. AK Parti, ciddi bir seçmen kaybettiğini yerel seçim sonuçlarından daha net görmüş oluyoruz. AK Parti, güven çalışması yapmalı." dedi. 

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE KÖKLÜ DEĞİŞİM YAPILMALI!

AK Parti ve MHP seçmenleri gönülleri kırgın oldukları için taraf değiştirme olasılıkları da oldukça yüksek olduğunu hatırlatan Kulat, Erdoğan'ın bunun için çok iyi çalışacağını da ifade etti. Yerel seçimler defteri kapandı. Bundan sonraki süreç çok iyi çalışmalar yaparak iyi revizyonlardan geçirilmeli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.