Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Adem Topçuoğlu 61 yaşında 43 kez YKS sınavına girdi

Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden 61 yaşındaki emekli öğretmen Adem Topçuoğlu, Bu güne özel hazırladığı tişörtle 1980 yılından, 2024 yılına kadar 43.'üncü kez gireceği yazılı ÖSS - YKS'ye giriş Sınavkolik tişörtle girdi.

Öncesinde, bugüne kadar katıldığı sınavlarda, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi lisans ve ön lisans programlarında kamu yönetimi, işletme yönetim ve organizasyon, turizm otelcilik, ilahiyat ile Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümünü bitiren Topçuoğlu, on yıl vekil sınıf öğretmenliği, 13 yıl vekil İngilizce öğretmenliği, 4 yıl da özel sürücü kurslarında direksiyon eğitimi verdikten sonra emekli oldu.

2024 yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YKS) Bafra Milli İrade Imamhatip Ortaokulu'nda Topçuoğlu, ilk kez üniversite sınavına 1980'de girdiğini, askerlik dönemi hariç her yıl katılarak bu yıl 43'üncü kez sınava girmiş olacağını ifade etti.

Topçuoğlu,"Bugün 43'üncü kez YKS'ye girdim. Sınava giren adaylara tavsiyem, sınavı başaramamanın son sınav olmadığını seneye tekrar hazırlanarak girmek hakları olduğunu unutmasınlar. Ben ilk yıllarda kazanamadım. Ama 5 üniversite bitirdim.Onun için dert etmeye gerek yok." Dedi.

Ayrıca Adem Topçuoğlu, "yeğenim 6 yıl sonra oda sınava girecek, ömür olursa beraber sınavda olacağız. Onu şimdiden hazırlıyorum." Şeklinde konuştu.

6'ıncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Helanur Tokur dayısı Adem Topçuoğlu'unu sınava gönderdi.

Anahtar Kelimeler:
Adem Topçuoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.