Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

MHP'nin aday adayı Şahin partide açıklama yaptı

Bafra'da MHP'nin aday adayı Şahin, ateşi yaktı.

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Şahin basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Hasan Aslan'ı rahmetle andı 

Davetimize icap ettiniz hepinize çok teşekkür ediyorum. Öncelikle bugüne kadar Bafra’mıza hizmet etmiş olan tüm belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Başta merhum başkanımız Hasan Aslan büyüğümüz olmak üzere Ebediyete intikal etmiş başkanlarımızı rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. 

20 Yıl sonra hizmete talibiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize Bafra’mıza insanımıza hayırlı olmasını diliyor. Partimizin aday adaylarına başarılar diliyorum. Elbette gönlüm kendimin  partimizin adayı olmasından yanadır. Ama gün 20 yıl sonra 3 hilali Bafra belediyesinde ve milletimizin hizmetinde dalgalandırmaktır. Bu nedenle Hangi arkadaşımız partimizin adayı olursa olsun Yanındayım. Gün  bir ve beraber olma günüdür. 

Milletimiz MHP’yi özlemiştir

Bafra’mız MHP tarihinde çok önemli bir yere sahiptir. Bize düşen bu önemin gereğini yerine getirmek için çalışmaktır. Milletimiz MHP'yi özlemiştir. Bafra’da yeniden MHP li belediye anlayışını ve hizmetini görmek istemektedir. Rahmetli Hasan Aslan başkanımızı ve hizmetlerini aradan 20 yıl geçmesine rağmen saygıyla, sevgiyle ve övgüyle yad etmektedir. 

Bafra’nın sorunlarını birlikte çözeriz

Bafra’mızın problemleri bellidir. Bafra’mıza yapılacak olan hizmetlerde bellidir. MHP li bir belediye olarak kadrolarımızla birlikte bunları çözeriz. Herkesi kucaklarız. Bizim yakamızda parti rozeti değil Türk bayrağı ve Bafra rozeti olacaktır.Yeni bir yüzyıldayız. Türk yüzyılı ve Turan ülküsü yolundayız. Biz bu yüzyılın belediyeciliğini biliyoruz. 

Adalet ve hakkı üstün tutacağız

Biz bilimi esas alacağız, üreten ve yeni kaynaklar oluşturan belediye olacağız, işsizlikle mücadele edeceğiz, açık ve şeffaf olacağız. Onurlu sosyal belediyeciliği tesis edeceğiz, unutulan kimse kalmayacak, teknolojiyi kullanacağız. Çevre duyarlılığına sahip olacağız. Ulaşım, yol, trafik otopark problemlerini çözeceğiz. Zerre israfa müsade etmeyeceğiz. Adalet ve hakkı üstün tutacağız, kent konseyini aktif hale getireceğiz, Bafra lobisi oluşturacağız. 

Bafra’yı marka yapacağız

Bafra’nın değerlerine sahip çıkıp markalaştıracağız. BAFRALI insanlarımız asla yalnız yürümeyecek, arkasında dev gibi MHP ülkücü hareket ve Bafra belediyesi olacak. Bafra pirincine, organize sanayi bölgesine, Bafra nokuluna, tarihi eserlerimize, Bafra kaymaklı lokumuna, iş insanlarımıza, Bafra tarımına, çiftçisine de sahip çıkacağız. Kısacası Bafra ruhuna Bafralı insanlarımıza sahip çıkacağız. Tüm problemleri 100 yıl sonrasını düşünerek çözeceğiz. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraKemal şahinMHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.