Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Çember operasyonunda 2 bin 66 kişi yakalandı

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya operasyonların ayrıntılı bilgi verdi.

Yerlikaya, "Firari Suçlular İçin Çember Daralıyor. Kaçamayacaklar."

81 ilde 4 gündür devam eden “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-16” operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 66 firari yakalandı.

Yakalanan şahısların kaç yıldır arandığı:

 0-5 yıldır aranmakta olan 2 bin 45 şahıs, 5-10 yıldır aranmakta olan 9 şahıs,10 yıl ve üzeri aranmakta olan 12 şahıs “ÇEMBER-16” operasyonlarıyla yakalandı

Yakalanan şahısların hangi suçlardan arandığı: Hırsızlıktan 348 şahıs, Dolandırıcılıktan 183 şahıs, Yağmadan 93 şahıs, Adam Öldürmeden 28 şahıs, Cinsel Suçlardan 50 şahıs, Narkotik suçlarından 364 şahıs, Terörden 25 şahıs, KOM (Kaçakçılık, Organize) 216 şahıs olmak üzere, diğer suçlardan yakalananlarla birlikte toplam 
2 bin 66 şahıs adalete teslim edildi.

İl jandarma Komutanlıkları, İl Emniyet Müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızca 81 il genelinde arama kaydı olanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda bu şahıslar; yol aramalarında, ev ve iş yerleri baskınlarında, kimlik kontrollerinde yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.