Öne Çıkanlar Samsun bafra

Tokat'ta evde patlama 5'i asker 7 yaralı, Samsun'da 2 gözaltı!

Karayaka beldesi Hürmüzlü Mahallesi'nde bir bağ evinin bahçesinde kendilerine ait olmayan bir paketin olduğunun ihbarını verdi.

ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekibi sevk edildi.

Buraya gelen ekipler, paketi konrol etmemesi gereken  yerde patlama meydana geldi.

Patlama sonrasında 5'i jandarma personeli 7 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulans ekiplerince il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

SALDIRIYI YAPANLAR SAMSUN'DA YAKALANDI

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşanan olay sonrası ekipler harekete geçti.

Patlama sonrasında 5 Jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı olayla ilgili Samsun'un Atakum ilçesinde Sinop istikametine giden 06... plakalı otomobil durduruldu, araçta bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sosyal medyadan açıklamada bulundu;

Erbaa ilçemizin Karayaka beldesinde yaşanan patlamada yaralanan Jandarma personelimiz ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Olayla ilgili gerekli araştırma ve soruşturma titizlikle yapılmaktadır. İlk bulgulara göre olayın aileler arası bir husumetten kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 2 kişi yakalandı, gerekli çalışmalar sonrasında daha detaylı şekilde açıklama yapılacaktır.  Kamuoyuna saygıyla duyururum.

Yaralıların isimleri belli oldu

Olayda yaralananların isimlerinin Ahmet Karaçoban (63), Sefa Can Karaçoban (29) ile askerler Muhammed Avcı (25), Mustafa Evkay (32), Burak Muslurget (30), Alperen Songül (28) ve Sezer Ertürk (28) olduğu öğrenildi. Öte yandan Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumu ağır..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.