Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Alaçam'da bayram günü bir kişi yaralayan sanığa 15 yıl hapis

Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, bayram namazı kılmak için evden ayrılan Harun Altınkaynak'ın (28) ağır yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan Bilal Okay (45) ile taraf avukatları katıldı.

Bilal Okay, son savunmasında olaydan dolayı üzgün olduğunu, Harun Altınkaynak’ı korkutmak amacıyla yaptığını, yaşanan olaydan pişman olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, " Tasarlayarak adam öldürme ve ruhsatsız silah bulundurma ” suçundan sanığın 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

Alaçam Yeşilköy Mahallesi’nde geçen yıl 28 Ağustos’ta Bilal Okay silahla ateş ederek Harun Altınkaynak’ın karnına kurşun isabet etmiş, ağır yaralı olan Altınkaynak Bafra Devlet Hastanesi’ne oradan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma merkezi kaldırılmış, olaydan sonra jandarma Bilal Okay’ı gözaltına almıştı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAlaçam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.