Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

ABD basını Netanyahu'yu yazdı

BD basınında yer alan haberlere göre Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Gazze'de devam eden savaşı ele alma biçimiyle ilgili artan hayal kırıklığı, ABD'li yetkilileri İsrail hükümetini çökertme yöntemlerini araştırmaya itti.

"NETANYAHU HÜKÜMETİNİ NASIL ÇÖKERTİRİZ?"

İsrailli bir uzman New York Magazine'e "Yönetimden bir kişi bana neyin Netanyahu koalisyonunu çökerteceğini sorusunu sordu" ifadelerini kullandı.

Raporlarda adı geçen ABD'li bir uzman, Beyaz Saray'ın şunun farkına vardığını söylüyor: “Netanyahu kendi başına bir köşeye sıkıştı. Manevra yapacak alanı yok. Bizi kazıklıyor. Bu konudaki siyasetin tamamen değişmesi gerekiyor ve bence zaman daralıyor.”

Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "İsrail'e artık faydadan çok zarar verdiğini" söylemişti.

Biden, MSNBC kanalına verdiği röportajda, Netanyahu'nun Gazze'deki saldırılarının ve bu saldırılarda öldürülen 30 binden fazla sivilin sorumluluğunun ağır olduğunu söyleyerek, bu kadar insanın sadece "Hamas'ın peşinden giderek öldürülemeyeceğini" ifade etmişti.

Anahtar Kelimeler:
Netanyahu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.