Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

AK PARTİ BAFRA TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU
banner852
Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yanı sıra iftar programına İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile mahalle temsilcileri katıldı. Bafra öğretmenevinde gerçekleşen programa teşkilat mensupları aileleriyle birlikte yoğun bir ilgi gösterdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Belediye Başkanı Zihni Şahin selamlama konuşmaları yaptılar. İlçe Başkanı Yurduseven konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinerek Ak Parti ailesinin çok büyük bir yapı olduğunu, gücünü de milletten ve birlik beraberlikten aldığını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde başbakanımızın, Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne görev yapan eski il başkanlarıyla Ankara’da iftar programında bir araya geldiğini hatırlatan Yurduseven, bunun Ak Parti’deki samimiyetin ve hizmet yarışının en güzel örneği olduğunu ifade etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de yaptığı konuşmasında teşkilatla bir ve birlikte olmanın yapılan hizmetlere çok olumlu yansımaları olduğunu ifade etti. Ramazan ayının rahmetin ve bereketin en yoğun yaşandığı zamanlardan biri olduğunu ve böyle bir ayda teşkilat mensupları ve aileleriyle birlikte olmanın çok önemli olduğunu söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876