Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

BAFRA G.O.P. İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN YARDIM
 Samsun'un Bafra İlçesi Gazi Osman Paşa İlkokulu Müdürü Hasan Uçar ve Okul Aile Birliği tarafından "Veren Eller Mutlu Yüzler" projesi olarak toplam 100 çocuğa Giysi ve Ayakkabı verildi.

Gazi Osman Paşa İlkokulu Aile Birliği Başkanı Esma Güngör;Okul Aile Birliği Yönetimiz deki ,Aydın Mangır,Sezai Güngör , Okulumuzun müdürü Hasan Uçar ve Öğretmenlerimizle birlikte "Veren Eller Mutlu Yüzler" projesini Okulumuz da maddi durum düşük olan 100 çocuğumuzu belirleyerek onları biraz olsun mutlu etmek için Sıfır Giysi ve Ayakkabı yardımı yaptık.

Bu yardımları da Hayırseverlerden topladığımız yardımları Okullar tatil olmadan çocuklarımıza ulaştırdık. Çocuklarımıza yaptığımız bu yadımlar onlar için birer Karne hediyesi oldu.dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.