Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Bafra Kaymakamı  Öğrenci yemeklerini denetledi
 
Bafra Kaymakamı Halis Arslan Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu ile birlikte taşımalı sistemle eğitim gören okullara gönderilen yemekleri denetledi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “ Bets10 iki yatılı okula gönderilen sabah kahvaltısı ile taşımalı sistemde eğitim gören okullardaki öğrenciler için gönderilen yemekleri inceleyip ve aylık olarak çıkan yemek menüsüne baktık.Okullarımızda taşımalı sistem ile eğitim gören 5.000 öğrencimize verilen yemeğin, teknik ve idari şartnameye uygun olup olmadığının kontrolü için denetleme yaptık. Okullarımıza gönderilen yemeklerde herhangi bir sorun olmadığını, ama denetlemelerimiz sık sık devam edecektir. Yemekhane temiz ve hijyenik bakımından herhangi bir sorun gözükmemektedir " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.