Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra Kaymakamlığına H.İbrahim Türkoğlu Atandı
 Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın emekliliğe ayrılmasıyla yerine vekâleten Samsun Valiliği İl Hukuk İşleri Müdürü görevini yürütmekte olan Hacı İbrahim Türkoğlu atandı. Yeni Kaymakam Türkoğlu; bugün görevine başladı.

Hacı İbrahim TÜRKOĞLU Kimdir?
11.08.1960 tarihinde Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Karaman, orta öğrenimini Konya, yüksek öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı. 1985 yılından itibaren sırasıyla Konya Seydişehir, Ankara Beypazarı, Trabzon Şalpazarı, Yozgat Kadışehri, Mardin Nusaybin, Bursa Gürsu, Antalya Manavgat ilçelerinde Kaymakamlık ve Diyarbakır, Kırşehir ile Afyon Vali Yardımcılığı, Niğde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Samsun Valiliği İl Hukuk İşleri Müdürü görevini yürütmekte iken Bafra Kaymakamlığına vekâleten atandı. Hacı İbrahim TÜRKOĞLU, orta derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.