Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

BAFRA MÜFTÜLÜĞÜNDEN YATAĞA BAĞIMLI ÜÇ HASTAYA DİJİTAL KUMANDALI YATAK
Bafra Müftülüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu bu ramazanda (bundan sonra her zaman) evde sağlık hizmeti gören 30 hasta tespit edilmiştir. Mahalle İmam Hatipleri ve Kur’an Kursu öğreticileri, sağlık personelleri ile birlikte hastaları ziyaret etmiş Kur’an-ı Kerim okuyup hastalara dua edilmiştir. Bu hastalardan bir kısmına yardım kartı, bir kısmına gıda kolisi verilirken durumu ağır, âmâ ve yatağa bağımlı olanüç kişiye kumandalı özel dijital yatak hediye edilmiştir.

Konu ile ilgili İlçe Müftüsü İsmail Çiçek : “Öncelikle tüm hastalarımıza şifalar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hastalar değişik aralıklarla ziyaret edilip maddi- manevi ihtiyaçları giderilecektir.” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.