Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

BAFRA MUSIKİ CEMİYETİ’NDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bafra Musıki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, organizasyon heyeti adına şunları söyledi: “Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirleri ilçemizde en iyi şekilde ağırlamamızda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız teşekkür ediyorum. Başkanımız edebiyat ve kültür etkinliklerine, ilçemizi ve değerlerini tanıttığımız bu gibi organizasyonlarımıza her zaman destek vermiştir. En son gerçekleştirdiğimiz programda da her zaman yanımızda olarak her türlü desteği vermiştir. Bu anlamda kendisini ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Sağ olsun bizleri kabul etti. Bundan sonra da Başkanımızın bu gibi etkinliklerde her zaman yanımızda olacağını biliyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor.”

Belediye Başkanı Zihni Şahin ise “Organize heyetinin büyük gayretleri ile gerçekleştirdiği 5. Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Şiir Şöleni’nde ilçemizde 4 gün boyunca değerli davetlilerimizi hep birlikte en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Hem Bafra’mızın önemli değerlerinden Şair Neyzen Tevfik Kolaylı’yı andık, hem de ilçemizin tanıtımına katkı sağladık. Bu gibi organizasyonlara destek vermeyi sürdüreceğiz. Bu anlamda Bafra Musıki Cemiyeti yönetim kuruluna ve organizasyon heyetini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Biz her zaman onların yanında olacağız” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.