Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Bafra TSO Üyeleriyle Barselona’da

Fuar ve İş gezisine 28kişiden oluşan iş adamları fuarda sergilenen ürünleri ile uluslararası arenada pazar piyasası hakkında incelemelerde ve ikili iş görüşmelerinde bulundular.

Gıda, içecek ve lüks gıda ürünleri üreten sektörlerinin yer aldığı fuarda Süt Ürünleri, Meyve Suları, Et Ürünleri, Spirits, Tatlılar, Sebze… vs. gibi çeşitli ürünler katılımcılara sunuldu.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyet stantları gezerek dünyanın farklı ülkelerinden gelen firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.İspanya’da bulunan Gıda sektöründen yetkililerin yaptıkları tanıtım ve bilgilendirmeler ile berabersektörel görüşmeleri gerçekleştirildi.
Türkiye Cumhuriyeti Barselona Betvole Başkonsolosluğu ziyaret edilerek Ticaret AtaşesiAyfer Çomoğlunuile bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda Türkiye ile İspanya arasındaki ticaret değerlendirildi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “Bafra TSO olarak üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu tür organizasyonları her yıl planlamakta ve sürekli gerçekleştirmekteyiz.

Üyelerimizin yurtdışı piyasa ve pazarları hakkında bilgi sahibi olmaları, karşılıklı ticari faaliyetlerde bulunmaları ve yurtdışı seyahat kültürü kazandırmak ile birlikte yeni iş alanlarının, yeni iş fikirlerinin ve mevcut işlerinin geliştirilmesine katkı sağlayacağı ve ihracatımızı arttıracağı düşüncesindeyim” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.