Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Bafra`da Kermes Dualar Eşliğinde Açıldı


Bafra Alparslan Türkeş Parkında düzenlenen kermes açılışına, Kaymakamımız Sayın Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Sosyal ve Yardımlaşma Müdürü Hasan İrer, Tarım Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenocak, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Diyanet İşleri Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt Kur’an Kursu Öğreticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesin açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü İsmail Çiçek "Bu Kermes alanına Betlike benim için veya bir başkası istiyor diye gelmediniz bu alana Peygamber Efendimiz için geldiniz, Allah gelip gelmeyenlerden razı olsun" dedi.

Kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür eden İlçe Müftüsü İsmail Çiçek Kutlu Doğum Haftasının ve kermesin hayırlara vesile olmasını diledi. Kermesin açılış duasını Diyanet İşleri Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt yaptı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.