Öne Çıkanlar Samsun bafra

Bafra`da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu


Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bafra Çarşı Camisi'nde akşam namazından sonra Bafra İlçe Müftülüğü Din görevlileri Abdullah Arslan, Kadem Arslan, Niyazi Kasa, Recep Yıldız, Necati Boyun, Ali Tek, İdris Çakır tarafından Kur'an tilaveti ve Mevlid-i şerif okundu.

Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek ‘’Şehadet’’ konusunda vaaz verdi. Edilen duanın peşinden yatsı namazı kılındı.

Programa; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Sultanbet Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Eski Genel Başkanı Hasan Yücesan, Oda Başkanları, Daire Müdürleri, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Emniyet Müdürlüğü personeli ile aileleri ve vatandaşlar katıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.