Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

BAŞKAN ŞAHİN SAHURDA EMNİYET MENSUPLARI İLE BULUŞTU
banner852

Ramazan ayının manevi havası esmeye devam ediyor. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü kurum bahçesinde bir sahur programı düzenledi.

Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Bıyık, Bafra 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Selçuk Saltek, Polis Merkezi Amirleri katıldı.

Sohbet havasında geçen sahur yemek programında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, ”Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

İçerisinde birçok güzellik barındıran Ramazan ayı, müminler için rahmet ve mağfiret mevsimidir. Bu çok kıymetli zamanı ibadet, iyilik ve güzellikle değerlendirenler, ebedi mutluluğun kapılarını aralar. Bu sebeple mübarek Ramazan-ı Şerif paylaşmaya ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Bu duygularla içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran mübarek Ramazan-ı Şerif Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Âlemi’ne hayır, huzur, birlik ve beraberlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu güzel sahur yemeğinde ise emniyet mensupları ile bir arada bulunmanın onurunu yaşamaktayım. Bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876