banner798

BAŞKAN ŞAHİN’DEN PERSONELE İFTAR

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Şahin, Ramazan ayının manevi iklimine ve getirdiklerine değinerek bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Şahin şunları söyledi: “Ramazan ayını birlik ve dayanışma duygularımızın daha da yoğunlaştığı bir ay. Manevi huzuru bol olan bir iklimi hep beraber yaşıyoruz. Bu akşam da sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bizler aynı zamanda Bafra için de ne yapmışsak hep beraber yaptık. O bakımdan biz her zaman biriz ve beraberiz. İnşallah daha nice ramazanları aileleriniz ve sevdiklerinizle beraber geçirirsiniz.”

Yemeğe eşi Şükriye Şahin ile katılan Başkan Şahin, iftarda personelinin arasında yer alarak onlarla beraber oldu. Katılımın yüksek olduğu iftar programı yemek duası ile sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.