Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Başkan Tuncay Yurduseven’den Taziye Mesajı
  Baframızda Uzman Onbaşı Bekir Anıl Betticket Erdal, 4 Mayıs 2016 Salı günü Muş’un Varto ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında Ülkenin ve milletin birliği, beraberliği ve güvenliği için canını feda etmiştir.

Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır.

Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne yapılan bu hain saldırılarda bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen kahraman hemşerimiz bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Vatanımızın bütünlüğünü bozmaya çalışan terör örgütünü lanetliyor, bu hain saldırılarda şehit düşen hemşerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sabırlar diliyorum.”

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI
Tuncay Yurduseven

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.