Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

KEMALPAŞA MAHALLE DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU


Kemalpaşa Mahallesi ve civar mahallelerin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında konuşma yapan Kemalpaşalılar Derneği Başkanı Muammer GÜLER geleneksel olarak her yıl yaptığımız iftar programının amacının mahalle sakinleri ve civar mahalleler arasında kaynaşma ve tanışmayı gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Kültürel değerlerimizin yaşatılması için faaliyet gösteren derneğimizin bir çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini söyledi.


İftar programına Mhp E. İlçe Başkanı Av. Hüseyin ACAR, TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra belediyesi Başkan vekili Hüseyin ÇAMAŞ, Türk Eğitim Sen e. ilçe Başkanı İbrahim AKEKMEKÇİ mahalle muhtarları oda başkanları ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticisinin katıldığı programda dernek Başkanı Muammer GÜLER katılan davetlilere misafirlere ve programa destek verenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.