Öne Çıkanlar Çanakkale haber

MEHMET EMİN YAMAN’A BAFRA’DA MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Sünnet programı ilk olarak İkizpınar Mahallesine bağlı Tekke Şarmaşık mevkiinde delikanlılığa adım atan Mehmet Emin Yaman’ın baba ve dede evinde düzenlenen konvoyla başladı.

oğun bir araç konvoyun katılımı ile Bafra İlçesinde tur atılarak Çetinkaya Köprüsüne gelindi. Burada davul zurna eşliğinde Mehmet Emin Yaman ve arkadaşları, ailesi köprüden geçti. Çalınan davul zurna eşliğinde köprüde oyunlar oynandı.
Konvoy daha sonra Bafra Toplantı ve Davet Merkezine geldi. Mehmet Emin Yaman alkışlar arasında salona mehter marşı ile giriş yaptı. Burada düzenlenen dini programla , ilahilerle , aşrı şeriflerle manevi bir hava yaşatıldı. Yapılan duaların ardından ikramlarda bulunuldu.

Sünnet programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri, Bafra Belediyesi personeli, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Mahalle Muhtarları, ile çok sayıda davetli katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.